Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatod a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Termékek Menü

rajongóink írták

Ebben a rovatban azokat a cikkeket, írásokat találjátok, amit rajongóink írtak rólunk, kávéinkról vagy saját tapasztalataikról a kávé készítésével kapcsolatban. Fogadjátok szeretettel!

Ha ti is szeretnétek bekerülni a rovatba írjatok az info@kapucziner.hu címre.

A legkiválóbb kávéfajták rendszerezése

Ezt a cikket azért írtam, hogy segítsek betekintést nyerni a kávék „Rolls-Royce-ának és Mercedesének” kategóriájába, öveket becsatolni, ez meredek lesz!

tovább olvasom...

Miért jobb, ha frissen pörkölt kávét vásárlunk? A kávéról kialakult egy olyan vélemény, mi szerint a kávé tartós élelmiszer, íze sokáig változatlan, hiszen, nincs ami tönkre menjen benne. Ez azonban téves feltételezés, mivel a kávéban már a pörkölést követően beindulnak bizonyos enzimatikus és bakteriális bomlási folyamatok, ami befolyásolja a minőségét.