Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatod a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Termékek Menü

A kávé készítés barista eszközei.

Rendezés:
Nézet:

Kortyolgassa kedvenc cappuccinóját egyedi Kapuczineres csészéből! Professzionális porcelán csészénk Olaszországból érkezett, ahol nem csak a kávéhoz, hanem a tálaláshoz is nagyon értenek. Azért ajánljuk Önnek saját csészénket, mert hiszünk benne, hogy a minőségi kávé fogyasztásához elengedhetetlen a megfelelő hőtartású és alakú csésze!

  • optimális, 190 ml az űrtartalma, hogy a keveredő meleg tejhab és forró kávé aránya pont megfelelő legyen
  • vastag a fala és megfelelő a súlya, hogy sokáig tartsa a kávét melegen (290g-os a csésze)
  • ergonomikus a kialakítása, kényelmes megfogni.
  • formája modern és letisztult, lekerekített puha ívekkel.
  • csodásan passzol az espresso csészéhez
  • mosogatógépben is mosható, felirata tartós égetéssel került a csésze felületére

anyaga: porcelán, súlya (csészealjal): 545g, űrtartalma max: 200ml

 

4.500 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

Anyaga: lakkozatlan juharfa
Formája: ergonómikus, elegáns natúr fa nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.900 Ft

Török kávé főzésére alkalmas Dzsezva (ibrik, cezve) rézedény. Kiváló török kávé főzhető vele otthon, vagy akár a szabadban, nyílt tűzön is.
Űrtartalma: 150ml
Anyaga: réz külső
Tömege: 130g

6.290 Ft

Készítse el a filter kávéját a német Joe Frex márkájú Dripper segítségével!

Anyaga: műanyag
Maximális űrtartalom: 2 csésze kávé
Karbantartás: letörölhető, mosogatható, mosogatógépben nem mosható!
Tartalma: átlátszó műanyag dripper, A csomag a papírfiltert és a képen látható poharat nem tartalmazza!

Kávé készítés Filter Dripper-rel:

A Filter Dripper egy különleges minőségű filterkávé készítésére alkalmas eszköz. Használata rendkívül egyszerű, pár perc alatt egy igazán izgalmas, aromákban gazdag forró kávét tudunk készíteni. A papírfilterbe helyezett őrleményt megfelelő hőmérsékletű forró vízzel öntjük le. A kávét a kívánt ideig (receptnek megfelelően 1-4 perc) áztatjuk, megkeverjük. Eddig a dripper alján található szelep zárva marad. Majd egy előmelegített pohárra helyezve a különleges start-stop rendszernek köszönhetően akár több előmelegített csészébe csapoljuk a kész kávét.

Vásároljon a Filter Dripperhez megfelelő állványt:

Készítse el a filter kávéját a német Joe Frex márkájú rozsdamentes, elegáns Dripper Station állvány segítségével! Az állványra szinte minden ismert (mint például a Melitta ®, a Hario ®, a Tiamo ®, az Clever Dripper ®, a Cilio ®) filteres kávékészítő illeszkedik, beleértve az AeroPress-t (amelynek kitűnő, masszív támasztást ad). Amennyiben a start-stop rendszerrel ellátott Joe Frex Filter Dripperrel használjuk akár több adag kávé is készíthető vele. Letisztult forma, könnyű kezelhetőség és sokoldalú használhatóság jellemzi.

A Filter Dripper-t és állványt tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

6.990 Ft

Legyen a tejhab és a cappuccino tökéletes! Mérje a Joe Frex márkájú thermométerrel a tej ideális hőmérsékletét habosítás közben! A mérő tökéletesen illeszkedik a rozsdamentes tejkiöntőhöz.

Anyaga: rozsdamentes acél
Mérete:
4cm átmérő, 13cm hosszú
Mérési pontosság: 0.1g
Működés: 1 db 3V CR2032 lítium gombelem, ami a kezdő csomag része
Karbantartás: letörölhető, mosogatógépben nem mosható!

A tejkiöntő nem tartozéka a terméknek!

A thermometert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.800 Ft

Készítse el a kávéját a német Joe Frex márkájú asztali siphonnal!

Anyaga: rozsdamentes acél, üveg és műanyag
Maximális űrtartalom:
3 csésze kávé, 360 ml
Karbantartás: letörölhető, mosogatható, mosogatógépben nem mosható!

Kávé készítés szifonnal:

A gumitömítéssel zárt alsó üveg lombikból az alulról melegített víz a gőz hatására a szifoncsövön keresztül a felső üveg edénybe áramlik. A felső üveg edényben a frissen őrölt kávé kivonatolódik, azaz kioldódnak az értékes szín-,íz-,illat-anyagok. Az áztatási időt természetesen fajtához igazítottan mi szabályozzuk. Amikor az alsó üveg lombik alatt eloltjuk a lángot, az hirtelen hűlni kezd, ezért a benne felhalmozódott vízgőz összehúzódik. Vákuum keletkezik, ami a felső részből a szűrőn át visszaszívja alulra a kész kávét.

A siphon-t tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

17.900 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper alátét megfelelően stabil felületet biztosít a kávé tömörítéséhez ezáltal kiváló kiegészítője az otthoni kávékészítésnek. A fekete matt szilikon lap szélén peremmel csúszásmentes felületet ad és megvédi a pultot vagy konyhaasztalunk szélét.

Anyaga: matt fekete szilikon
Vastagsága: 5 mm vastag szilikon a széleken 8 mm-es szilikon peremmel
Formája: L alakú szilikon lap mely tökéletesen illeszkedik a pult vagy asztal széléhez
Mérete: 20 cm x 15 cm x 4,5 cm
 

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

5.900 Ft

A tökéletes kávé készítésének több feltétele is van. Nagyon fontos a megfelelő alapanyag és gép kiválasztaása mellett az adott kávékészítési technikához illesztett őrlés, hőfok és a mennyiségek beállítása is! Mérje ki pontosan a kávé mennyiségét, hogy a legjobb kávé készüljön az Ön otthonában is! A digitális kanálmérleg kis helyet foglal, praktikus, esztétikus. A mérleggel lehet tárázni és energiatakarékos módon működik, automatikus lekapcsolással.

Anyaga: rozsdamentes acél és műanyag
Maximális terhelhetőség:
300g
Mérési pontosság: 0.1g
Működés: 1 db 3V CR2032 lítium gombelem, ami a kezdő csomag része
Karbantartás: letörölhető, mosogatógépben nem mosható!

4.800 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú lapos tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Önnek leginkább tetsző ergonomikusan tervezett nyelet, és alakítsa saját ízléséhez eszközét!

Anyaga: rozsdamentes acél
Átmérője: 53mm

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

8.500 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú lapos tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Önnek leginkább tetsző ergonomikusan tervezett nyelet, és alakítsa saját ízléséhez eszközét!

Anyaga: rozsdamentes acél
Átmérője: 58mm

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

8.500 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

A galaxy termékcsaládot a naprendszer bolygói ihlették! A sárga a Napot jelképezi!

Anyaga: szilikon
Formája: ergonómikus, barázdált szilikon nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.600 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

A galaxy termékcsaládot a naprendszer bolygói ihlették! A kék az Uránuszt jelképezi!

Anyaga: szilikon
Formája: ergonómikus, barázdált szilikon nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.600 Ft

A capuccino és tejes kávék egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tejkiöntő, melyben a tejet habosíthatjuk. A Joe Frex professzionális barista tejkiöntő formája és anyaga a tökéletes tejhabosításhoz készült. Saválló rozsdamentes acélból, felfelé szűkülő formával, ergonómikus füllel és a minták öntésére tervezett csőrrel rendelkezik. A prémium változat vastagabb anyagból készült, még jobb hőtároló képességgel. Készítse el Ön is otthon a tökéletes tejhabot a reggeli capuccinohoz!

Anyaga: saválló rozsdamentes acél, mosogatógépben mosogatható
Mérete: 350 ml
Adag: 1 adag capuccino / 1 latte macchiato tejhabosításához
Formája: ergonómikus, egyedi design

Milyen a jó tejkiöntő?

A jó tejkiöntő anyagát tekintve legyen saválló acél, aminek főként a hőmérséklet megtartásában, illetve mérésében van fontos szerepe. A tejhab készítésénél egyik kezünkkel a kiöntőt fogjuk, másikkal a kiöntő alját, hogy a megfelelő hőmérsékletet ellenőrizzük. Ehhez szükséges az acél alapanyag, mely megfelelő tempóban közvetíti a hőt, majd kellő ideig tárolja is azt. A csőr kialakításának a latte art öntésekor van különleges szerepe, egy professzionális kiöntővel pontosabb és szebb minták készíthetőek.

A tejkiöntőt tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

7.990 Ft

A kávézsír rendszeres oldása fontos. Minden egyes lefőzéskor a keresztülfolyó forró ital az úgynevezett kávézsírból bevonatot képez a szűrőn és kesernyés, nem kívánatos adalékként járul hozzá a rosszízű kávézáshoz, ha nem tisztítod rendszeresen, idővel teljesen be is tömheti a szűrőn és a kifolyón a nyílásokat.

A Clean Powder kávézsír oldására alkalmas professzionális tisztító por. Otthoni presszógépek és automata gépekhez egyaránt alkalmas. Helyezzen 5 gramm tisztítóport a szűrőkarba (őrölt kávé helyett/helyére), majd indítsa el a lefőzést 10 másodpercre. Kicsit hagyja pihenni, majd ismételje a folyamatot, amíg a por fel nem oldódik teljesen és tiszta víz nem jön át a szűrőn. Javasolt hetente egyszer elvégezni az otthoni/háztartási kávégépeken. A por 100 tisztításra elegendő.

A gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.950 Ft

A Clean Grind természetes eredetű, növényi alapú, allergén mentes anyagból készül.  Őrlő tisztító kristály, amely az őrlőtárcsák között és a garatban összegyűlő olajos, kávés szennyeződéseket távolítja el. Használatával megelőzhető az avas ízhiba kialakulása. 

Használata: Amennyire lehet, őröljük ki és tisztítsuk ki a maradék babkávét az őrlőtárcsák közül. Távolítuk el a babkávé tartályt és öntsünk 40g  tisztító-granulátumot a felső örlőtárcsába. Helyezzük vissza a babkávétartályt, indítsuk be az őrlőt és őröljük át rajta a tisztítóport French Press fokozaton. Ez után egy adagnyi babkávét (kb. 7 g) is őröljük át, hogy eltávolítsuk a tisztító kristály maradékait.

Figyelem! A termék nem gluténmentes!

A gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

4.600 Ft