Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

AUSZTRÁL KÁVÉK

Ausztrália a kávékultúra új fellegvára. Arabica kávéik igazi különlegességek és ritkaságok, melyet a keleti partvidéken termesztenek már több mint 200 éve. Ízviláguk sokféle, de rendszerint mogyorós csokoládés és édes citrusos. A helyben termelt kávé nagy részét el is fogyasztják. Perthben található a népességre vetítve a világon a legtöbb kávézó.

Rendezés:
Nézet:

Ausztrália különleges és meglepő. Az Ausztrál Skybury meglepően különleges, alacsony koffeintartalmú, csokoládés ízvilágú, közepesen pörkölt arabica kávé.

Ausztrália a kávékultúra új fellegvára. A helyben termelt kávé nagy részét el is fogyasztják, világpiaci részesedésük a termelésből csupán 0,01 %. Arabica kávéik igazi különlegességek és ritkaságok. Ausztrál Skybury kávénk a keleti partvidékről, Queenslandből érkezik, ahol már 200 éve termesztenek kiváló kinőségű arabica kávékat, azon belül is Bourbon típust.

Ez a kávé alacsony koffeintartalmú, és ugyanakkor gazdag csokoládés és magvas ízvilágú. Előnye, hogy nagyon alacsony a savtartalma, kevésbé kesernyés, lágy ízvilág jellemzi. A közepes erősségű speciális pörkölés, melyet ehhez a fajtához illesztettünk, kiemeli a skybury gazdag ízvilágát.

Ajánljuk azoknak, akik szeretik a lágyabb de gazdag ízeket, akik többször is szeretnek kávézni a nap folyamán. Kiválóan alkalmas tejes kávék, hosszú kávék készítéséhez. Érdemes belőle ausztrál fejlesztésű tejes kávét, úgynevezett "flat white"-ot készíteni és kóstolni.

 

 

 

 

3.000 Ft