Szállítási kedvezmények: 5.000 Ft vásárlás felett mindössze 600 Ft-ért, 10.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet! Kellemes válogatást! Köszönöm
Termékek Menü

Ajánlat - Irodáknak

Dobja fel a munkakedvet kiváló Kapucziner kávéval!

A Kapucziner kézműves kávépörkölő mindig friss és kiváló minőségű babkávékat tart kínálatában. 23 éves tapasztalunk teszi lehetővé, hogy a teljes beszerzési, pörkölési és tárolási folyamaton keresztül a legjobb minőséget biztosítsuk. Az így készülő babkávékat előszeretettel használják irodákban, mivel kiváló minőségű kávék készítését teszi lehetővé még irodai körülmények között is, és ez nagyban hozzájárulhat a dolgozók elégedettségéhez, sőt felpezsdítheti a munkakedvet. Kávéinkat a világ legjobb termőterületeiről szerezzük be és figyelembe vesszük az adott évi termés minőségét, illetve nyomon követjük a nemzetközi versenyeket, hogy mindig a legjobb területszelektált kávékból dolgozhassunk. Mivel a hét minden napján pörkölünk, így a külföldi előrecsomagolt kávékhoz képest nem csak jobb frissességet, de nagyobb rugalmasságot és gyors szállítást is tudunk vállalni. A Kapucziner 2011-2012-2013-ban, zsinórban háromszor nyerte el az "Év Kávépörkölője" díját a Kávékorzó.hu szakmai versenyén, kávénkkal dolgoznak az "Év Kávézója 2015" díjjal rendelkező szolnoki Contador kávézóban, illetve kávézónk felkerült a Gault&Millau ajánlott kávézóinak szűk listájára (a szintén Kapucziner kávéból dolgozó győri "Kávévilág" kíséretében). Termékeinket számos kis- és közepes irodában fogyasztják napi rendszerességgel.

Igény esetén kávégép kihelyezését is vállaljuk, melyet havi minimum kávéfogyasztáshoz kötünk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk az info@kapucziner.hu címen, vagy hívjon a +36 30 625 4256-os telefonszámon. Bízunk benne, hogy hamarosan az Ön asztalán is Kapucziner kávé gőzölög majd!