Szállítási kedvezmények: 5.000 Ft vásárlás felett mindössze 600 Ft-ért, 10.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet! Kellemes válogatást! Köszönöm
Termékek Menü

frissen pörkölt finomságok

Ebben a kategóriában a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő Probat típusú pörkölőgépével frissen pörkölt egyéb finomságokat találsz. Frissen pörkölt egész kakaóbabot, őrölt kakaót és csokis finomságokat. Jó nézelődést!
Rendezés:
Nézet:

A venezuelai criollo kakaóbabokat frissen pörköltük. Ropogós és ellenálhatatlan, tele értékes antioxidánsokkal és egy kevés koffeinnel. Egészséges nassolás, engedd meg magadnak Te is!

 

A Criollo kakaóbab ritka, ezért drága. A venezuelai Criollo a legritkább, a világtermelés 5-10 százalékát adja. A durva felszínű, csúcsos, halvány vöröses színű termés 20-25 szürkésbarna magot rejt. A talajra, esetleg banánlevélre terítve a napon szárítják. Komplex ízű, de sokkal kevésbé erőteljes mint az elterjedt, nemesített fajtáké.

 

Aromazárt 2 rétegű nátronpapíros csomagolásban.

  

990 Ft

A Kapucziner által frissen pörkölt ropogós perui kakaóbabokat finomra őröltük. Teljesen adalék és színezék mentes, natúr termék. Készíts finom forró csokoládét, reggeli kakaót a gyerekeknek, vagy használd sütéshez, főzéshez! Színe és íze meg fog nyerni!

Aromazárt 2 rétegű nátronpapíros csomagolásban.
 

750 Ft