KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Termékértékelési Szabályzat

Termékértékelési és moderálási szabályzat - Kapucziner Webshop

 

A Kapucziner Webshop szívesen fogadja a termékeivel kapcsolatos visszajelzéseket, ezért lehetővé teszi a Kapucziner Webshopban megvásárolható termékeknek a www.kapucziner.hu oldalon szöveggel, valamint 1-5 csillaggal történő értékelését. 

A termékértékeléshez a Kapucziner Webshopban történő regisztrációra nincs szükség. A Kapucziner online shopban történt vásárlást és acsomag kézhezvételét  követően e-mail megkeresést küld a vásárlónak, melyben lehetőséget kínál számára az általa vásárolt termék értékelésére. 

A termékértékelés során az értékelőnek a szöveges értékelést követően meg kell adnia egy minimum 3 karakter hosszú felhasználónevet. (Sem e-mail címet, sem semmi további adatot nem rögzít és nem tárol a Kapucziner Webshop ezen felül.) A termékértékelés az értékelő felhasználóneve alatt jelenik meg. 

Az értékelő az értékelés elküldését megelőzően a vélemény ösztönző email-ben tájékoztatást kap a felhasználási feltételekről. 

A Felhasználási feltételek értelmében: 

 • Az értékelő a tartalmak egyedüli szerzője és a szerzői, valamint szomszédos jogok jogosultja. 
 • Az értékelő a Kapucziner Webshop részére értékelésének közzétételéhez ellenérték nélkül, időbeli és területi korlátozás nélküli felhasználási jogokat biztosít. A Kapucziner Webshopot megilleti továbbá a tartalmak feldolgozásának joga is – a tartalmak értelmével ellentétes megváltoztatására azonban nem kerülhet sor. 
 • Valamennyi az értékelő által közzétett tartalom helyes, tisztességes, tárgyilagos, valamint saját vásárlásán alapul. 
 • Az értékelő legalább 18. életévét betöltött személy. 

Az értékelő nem jogosult olyan tartalmak közzétételére, amelyek: 

 • jogsértők, 
 • harmadik személyek jogait, különösen szerzői jogokat, szabadalmi, illetve védjegyjogokat vagy személyiségi jogokat sértenek, 
 • reklámanyagok, kéretlen vagy tömegesen küldött e-mailek, illetve SMS-ek (spamek), lánclevelek, vagy egyéb reklámot tartalmaznak, 
 • vírusokat, számítógépes férgeket vagy egyéb, potenciálisan rosszindulatú számítógépes programokat vagy adatokat tartalmaznak, 
 • más honlapokra, kapcsolattartási adatokra (címek, e-mail címek, telefonszámok stb.) vonatkozó információkat vagy egyéb személyes adatokat tartalmaznak, 
 • közzétételéért az értékelő harmadik személytől fizetséget vagy egyéb pénzbeli ellenszolgáltatást kapott, 
 • sértőek, fenyegetőek, tisztességtelenek, zaklatóak, rágalmazók vagy becsületsértők, vulgárisak, obszcének, gyűlöletkeltők, rasszisták vagy egyéb okból kifogásolhatók, 
 • pornográf jellegűek, erőszakosak vagy a kiskorúakra nézve egyéb módon károsak, vagy ártalmasak. 

A termékskálára, árképzésre, rendelésre, kiszállításra, fizetési módokra, illetve egyéb ügyfélszolgálati tevékenység körébe tartozó témára vonatkozó észrevételek nem képezik a termékértékelés tárgyát. A fenti észrevételeket az info@kapucziner.hu e-mail címen várjuk. 

Az értékelő az értékelés megtörténtéről, jóváhagyásáról vagy a közzététel elutasításáról emailben kap tájékoztatást. Az értékelések közzétételére vonatkozó kötelezettség nem áll fenn.

A jóváhagyott értékelés a www.kapucziner.hu oldalon a terméklapokon kerül közzétételre. A jóváhagyott értékelések az értékelt termék lapján a Vélemények menüpont alatt találhatók meg, ahol feltüntetésre kerül az összes értékelés száma, valamint az értékelések számtani átlaga számokkal, valamint csillag piktogramok formájában. Ezen kívül az Igazolt vásárlás piktogram is megjelenik, mely kizárja, hogy a rendszeren kívül, vásárlás nélküli értékelések jelenjenek meg.

Mivel a weboldalon technikailag mód van a terméklapon a Vélemények menüpont alatt vásárlás nélküli, azonnali véleményt leadni, ezeket a véleményeket 2022 június 1 után nem tudjuk elfogadni, sem közzétenni. 

A Termékértékelési és Moderálási szabályzat az alábbi linken tölthető le pdf formátumban: Termékértékelési és Moderálási szabályzat