KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Ajánlat - Szaküzleteknek

Tartson Ön is Kapucziner kávét!

A Kapucziner kézműves kávépörkölő mindig friss és kiváló minőségű babkávékat tart kínálatában. 23 éves tapasztalunk teszi lehetővé, hogy a teljes beszerzési, pörkölési és tárolási folyamaton keresztül a legjobb minőséget biztosítsuk. Az így készülő babkávékat együttműködő partnereink is szívesen árulják, mivel kiváló minőségű kávék készítését teszik lehetővé, mely nagyban hozzájárulhat a vásárlók elégedettségéhez. Kávéinkat a világ legjobb termőterületeiről szerezzük be és figyelembe vesszük az adott évi termés minőségét, illetve nyomon követjük a nemzetközi versenyeket, hogy mindig a legjobb területszelektált kávékból dolgozhassunk. Mivel a hét minden napján pörkölünk, így a külföldi előrecsomagolt kávékhoz képest nem csak jobb frissességet, de nagyobb rugalmasságot és gyors szállítást is tudunk vállalni. A Kapucziner 2011-2012-2013-ban, zsinórban háromszor nyerte el az "Év Kávépörkölője" díjat a Kávékorzó.hu szakmai versenyén, kávénkkal dolgoznak az "Év Kávézója 2015" díjjal büszkélkedő szolnoki Contador kávézóban, illetve kávézónk felkerült a Gault&Millau ajánlott kávézóinak szűk listájára (a szintén Kapucziner kávéból dolgozó győri "Kávévilág" kíséretében). Termékeink környezetbarát és a kézműves kávékhoz igazodó csomagolásban érhetőek el, melyen a fontos termékjellemzők feltüntetésre kerülnek. Széles választékunknak köszönhetően folyamatosan több mint 50 kávéból válogathat és kialakíthatja saját portfólióját. Együttműködő partnereink általában 3-4 Kapucziner blendet és 5-6 single origin kávét tartanak, ezek száma azonban a forgalom arányában rugalmasan változtatható. Együttműködés esetén egyedi árakkal és rendszeres árakciókkal gondoskodunk arról, hogy ez az üzlet Önnek is gyümölcsöző legyen!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írjon nekünk az info@kapucziner.hu címen, vagy hívjon a 3+36 30 625 4256-os telefonszámon.