Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatod a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Termékek Menü

Brazil - Fazenda Irmás Pereira (COE győztes) - 250g

Ár:
4.950 Ft

Antonio Andrade Pereira Filho és Maria da Conceição Costa Pereira az 1970-es évek elején 90 hektár földet vásároltak Carmo de Minas-ban, ahol elkezdték a kávétermesztést. Lányaik, Maria Valeria és Maria Rogéria, már fiatal korukban apjuk nyomdokaiba léptek, és 2002-ben átvették a farm vezetését. Apjuk nyugdíjba vonulása után, férjeik csatlakozásával folytatták a munkát.

Apjuk halála után a testvérek megerősítették kapcsolatukat és a farm nevét Irmãs Pereira-ra változtatták. A család minőségre törekvése és a modern technikák alkalmazása kiváló eredményeket hozott. Luiz Paulo, Maria Rogéria fia, különleges kávéfeldolgozási módszerekkel, mint például Black Honey, Honey, Double Pass, Sparkler, Natural, Fully Washed és Fermented, új szintre emelte a termelést.

A kávét kézzel szedik, a cseresznyéket nedves malomban szeparálják, majd anaerob módon erjesztik és afrikai ágyakon szárítják. Az ügyfelek választhatnak a különböző szárítási módok közül.

A tétel ízvilágára a karamell és édes szőlőkompót jellemző. A COE megmérettetésen 88.8 pontot kapott.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

Antonio Andrade Pereira Filho és Maria da Conceição Costa Pereira az 1970-es évek elején 90 hektár földet vásároltak Carmo de Minas-ban, ahol elkezdték a kávétermesztést. Lányaik, Maria Valeria és Maria Rogéria, már fiatal korukban apjuk nyomdokaiba léptek, és 2002-ben átvették a farm vezetését. Apjuk nyugdíjba vonulása után, férjeik csatlakozásával folytatták a munkát.

Apjuk halála után a testvérek megerősítették kapcsolatukat és a farm nevét Irmãs Pereira-ra változtatták. A család minőségre törekvése és a modern technikák alkalmazása kiváló eredményeket hozott. Luiz Paulo, Maria Rogéria fia, különleges kávéfeldolgozási módszerekkel, mint például Black Honey, Honey, Double Pass, Sparkler, Natural, Fully Washed és Fermented, új szintre emelte a termelést.

A kávét kézzel szedik, a cseresznyéket nedves malomban szeparálják, majd anaerob módon erjesztik és afrikai ágyakon szárítják. Az ügyfelek választhatnak a különböző szárítási módok közül.

A tétel ízvilágára a karamell és édes szőlőkompót jellemző. A COE megmérettetésen 88.8 pontot kapott.

Ország: Brazília
Régió: Carmo de Minas
Farm:

Fazenda Irmãs Pereira II

Magasság: 1.150 méter
Fajta: Starmaya
Feldolgozás: Fermentált
Ízvilág karamell, édes szőlőkompót
ízvilág csokoládés, gyümölcsös
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!