Burundi Gahahe Natural - 250g
Burundi egy kis ország Afrikába szívében Kongó és Tanzánia között, kiváló kávétermelő. A Gahahe közösség, a Kayanza régióban található észak-Burundiban. Itt a kávés gazdák Arabica Red Bourbon fajtát termesztenek. Gahahe 1805 méteren található és 1989 óta termel kiváló minőségű kávét. Nevét a területen található fákról kapta, amely a kutyatejfélék családjába tartozik és rendkívüli szépséget kölcsönöz a környéknek. A kávét a szomszédos 16 domb 1250 kávétermelője szolgáltatja és gondos feldolgozási eljárás után kerül a zsákokba. A Kapucziner kíméletes pörkölése után kiváló minőségű italt kapunk belőle, mely gyümölcsös (epres, dinnyés, ananászos) ízjegyeket hordoz és 87.8-as pontszámmal büszkélkedhet.
|
|||||||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||||||
Gyártó: | Kapucziner |
Leírás és Paraméterek
ízvilág | bogyós gyümölcsös |
termőterület | Afrika |
koffein tartalom | átlagos |
Kapucziner laborjában mért értékek | |
Zöld kávébab Nedvesség tartalom 11,2% | |
Víz aktivitás 0,52 | |
Kávé sűrűség 74,8 kg /hl | |
Pörkölt kávé koffein tartalom 279 Mg /dl | |
antioxidáns tartalom 472 mg/dl |
Vélemények







Kiváló kávé!
(V60 módszer, "visszasózott" RO víz, 3p 10mp öntés,
93 C fokos 200ml víz, 12,2gr kávé)
