Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatod a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Termékek Menü

Nicaragua - Finca El Cipres - Natual Anaerobic - 250g

Ár:
3.950 Ft

A Finca El Ciprés, amely Isacio Javier Albir Vilchez tulajdonában van, a kávé iránti szenvedély, a hagyomány és a környezetvédelem iránti elkötelezettség megtestesítője. Isacio harmadik generációs kávétermelő és közgazdász, aki 2010-es megvásárlása óta alakította át farmját virágzó kávéültetvénnyé. A terület kezdetben szarvasmarha-legelőként szolgált, de idővel jól meghatározott erdős és kávétermesztési területekre osztotta fel.

2016-ban Isacio 2500 fenyőfát ültetett azzal a céllal, hogy újraerdősítse a vidéket, ezzel is hangsúlyozva környezetvédelmi elkötelezettségét. A farm összesen 30 manzana (kb. 52 hold) területű, ebből körülbelül 25 manzanán, 1160-1400 méteres tengerszint feletti magasságban termesztik a Marcellesa, Catuai, Java, Maracaturra, Geisha és Ovata kávéfajtákat. A növények árnyékát őshonos Bucaro (citrusfa), banán és guava fák biztosítják.

A farmon 15 állandó munkás dolgozik, és a fenntarthatóságra helyezett nagy hangsúly mellett a Finca El Ciprés kiváló minőségű, árnyékban termesztett kávékat kínál, amelyek egyaránt magukban hordozzák Nicaragua gazdag ízeit és a környezetvédelem iránti elkötelezettséget. Tapasztalja meg a hagyomány különleges ízét minden csészében a jázmin, tejcsolokádé, áfonya és piros szőlő ízjegyeivel.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

A Finca El Ciprés, amely Isacio Javier Albir Vilchez tulajdonában van, a kávé iránti szenvedély, a hagyomány és a környezetvédelem iránti elkötelezettség megtestesítője. Isacio harmadik generációs kávétermelő és közgazdász, aki 2010-es megvásárlása óta alakította át farmját virágzó kávéültetvénnyé. A terület kezdetben szarvasmarha-legelőként szolgált, de idővel jól meghatározott erdős és kávétermesztési területekre osztotta fel.

2016-ban Isacio 2500 fenyőfát ültetett azzal a céllal, hogy újraerdősítse a vidéket, ezzel is hangsúlyozva környezetvédelmi elkötelezettségét. A farm összesen 30 manzana (kb. 52 hold) területű, ebből körülbelül 25 manzanán, 1160-1400 méteres tengerszint feletti magasságban termesztik a Marcellesa, Catuai, Java, Maracaturra, Geisha és Ovata kávéfajtákat. A növények árnyékát őshonos Bucaro (citrusfa), banán és guava fák biztosítják.

A farmon 15 állandó munkás dolgozik, és a fenntarthatóságra helyezett nagy hangsúly mellett a Finca El Ciprés kiváló minőségű, árnyékban termesztett kávékat kínál, amelyek egyaránt magukban hordozzák Nicaragua gazdag ízeit és a környezetvédelem iránti elkötelezettséget. Tapasztalja meg a hagyomány különleges ízét minden csészében.

Adatok:

Ország: Nicaragua
Régió: Dipilto, Nueva Segovia
Magasság: 1.160-1.400 méter
Fajta: Parainema
Feldolgozás: Natural Anaerobic
Tulajdonos: Isacio Javier Albir Vilchez
Ízjegyek: Jázmin, tejcsokoládé, áfonya, piros szőlő

Kapucziner által mért értékek:

Zöld kávébab:    Nedvesség tartalom:     
  Víz aktivitás:  
  Kávé sűrűség:  
Pörkölt kávé:    Koffein tartalom:  
  Antioxidáns:  
     
ízvilág csokoládés, gyümölcsös
termőterület Közép-Amerika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!