Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatod a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Termékek Menü

Brazil - Fazenda Dutras - Organic - 250g

Ár:
3.950 Ft

A Fazendas Dutra egy családi tulajdonban lévő kávéfarm, amely 1950 óta foglalkozik fenntartható kávétermesztéssel. Mindössze egy hektárral kezdve José Dutra Sobrinho több mint 40 évig bővítette és fejlesztette a farmot. 1999 szeptemberében Jose fiaira, Walter Cesar Dutrára és Ednilson Alves Dutrára hagyta a farmot, akik nagyon komolyan veszik családjuk és apjuk öröksége iránti felelősségüket. Invesztáltak kávézási oktatásukba, többek között az Illy's Coffee University-re jártak, új tudással felvértezve versenyeken vettek részt, több mint 80 díjat nyertek, és folyamatosan javítják a kávéjuk minőségét.

A Fazendas Dutra São João do Manhuaçuban található, 300 kilométerre Brazília keleti partjaitól. Brazíliában sok farmmal ellentétben a Fazendas Dutra hegyvidéki terepen fekszik, ami a gépesített gyakorlattól való eltérést jelentette. A kávécserjéket avokádófák fonják át, a fennmaradó terület pedig megőrzött őshonos erdő és termesztett eukaliptusz, amelyet a betakarítási időszakban és szárítógépekben használnak fel.

Az ingatlan ma több mint 1300 hektárból áll, amelyből 800 hektáron különleges kávét állítanak elő. Kávéjukat biotechnológiával termesztik, és számos iparágban elismert tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy gyakorlataik túlmutatnak a minimális szabványokon.

A gazdaság 50 főállású alkalmazottat foglalkoztat, a szezonon kívül további 250 dolgozót foglalkoztat, a betakarítási időszakban pedig 600 munkahelyet biztosít. A teljes munkaidős csapatban Leonardo Rodrigues, a gazdaság minőségi programjáért felelős Q Grader tagja. A Fazendas Dutra büszke organikus gyakorlataira. Valójában a farm a 2024-es Fazenda Sustantável Awards második helyezést érte el a közel 100 versengő gazdaság közül. Ezzel a díjjal azokat a gazdaságokat ünneplik, amelyek kivételes környezeti felelősséget, társadalmi hatást és gazdasági életképességet tanúsítanak.

Ez a tétel a csészében csokoládé és karamell ízjegyeket mutat, valamint sima test jellemzi.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

A Fazendas Dutra egy családi tulajdonban lévő kávéfarm, amely 1950 óta foglalkozik fenntartható kávétermesztéssel. Mindössze egy hektárral kezdve José Dutra Sobrinho több mint 40 évig bővítette és fejlesztette a farmot. 1999 szeptemberében Jose fiaira, Walter Cesar Dutrára és Ednilson Alves Dutrára hagyta a farmot, akik nagyon komolyan veszik családjuk és apjuk öröksége iránti felelősségüket. Invesztáltak kávézási oktatásukba, többek között az Illy's Coffee University-re jártak, új tudással felvértezve versenyeken vettek részt, több mint 80 díjat nyertek, és folyamatosan javítják a kávéjuk minőségét.

A Fazendas Dutra São João do Manhuaçuban található, 300 kilométerre Brazília keleti partjaitól. Brazíliában sok farmmal ellentétben a Fazendas Dutra hegyvidéki terepen fekszik, ami a gépesített gyakorlattól való eltérést jelentette. A kávécserjéket avokádófák fonják át, a fennmaradó terület pedig megőrzött őshonos erdő és termesztett eukaliptusz, amelyet a betakarítási időszakban és szárítógépekben használnak fel.

Az ingatlan ma több mint 1300 hektárból áll, amelyből 800 hektáron különleges kávét állítanak elő. Kávéjukat biotechnológiával termesztik, és számos iparágban elismert tanúsítvánnyal rendelkeznek, amelyek biztosítják, hogy gyakorlataik túlmutatnak a minimális szabványokon.

A gazdaság 50 főállású alkalmazottat foglalkoztat, a szezonon kívül további 250 dolgozót foglalkoztat, a betakarítási időszakban pedig 600 munkahelyet biztosít. A teljes munkaidős csapatban Leonardo Rodrigues, a gazdaság minőségi programjáért felelős Q Grader tagja. A Fazendas Dutra büszke organikus gyakorlataira. Valójában a farm a 2024-es Fazenda Sustantável Awards második helyezést érte el a közel 100 versengő gazdaság közül. Ezzel a díjjal azokat a gazdaságokat ünneplik, amelyek kivételes környezeti felelősséget, társadalmi hatást és gazdasági életképességet tanúsítanak.

Ez a tétel a csészében csokoládé és karamell ízjegyeket mutat, valamint sima test jellemzi.

Adatok:

Ország: Brazília
Régió: São João do Manhuaçu
Magasság: 1.000 - 1.300 méter
Fajta:  
Feldolgozás: Natural
Tulajdonos: Ednilson Alves Dutra & Walter Cesar Dutra
Ízjegyek: csokoládé, karamell

Kapucziner által mért értékek:

Zöld kávébab:    Nedvesség tartalom:     
  Víz aktivitás:  
  Kávé sűrűség:  
Pörkölt kávé:    Koffein tartalom:  
  Antioxidáns:  
     
ízvilág csokoládés
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!