Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Ruanda Rugali Natural - 250g

Ár:
3.000 Ft

A Rugali mosóállomás, a Kivu-tó partján található, a Nyamasheke kerületben, Nyugat-Ruandában. Az állomás 124 szárító ágyával 1150 gazdát szolgál ki. Ez a tétel egy Red Bourbon virágos kávé, ananász ízvilággal. A Bourbon a világ egyik genetikailag legfontosabb arabica fajtája, kiváló minőségéről ismert ha megfelelő magasságban termelik. Ez a szállítmány 1550 - 1800 m magasan termett. A bourbon kávét először Reunion szigetén termesztették, amit 1789 előtt Bourbon szigetként ismertek, innen kapta nevét is. Ez a kávé száraz feldolgozással készült, amit gyakran természetes kávénak neveznek, mivel a gyümölcs sértetlen marad, kicsit olyan mint amikor a szőlőt mazsolává szárítjuk. A kiváló minőségét az is bizonyítja, hogy első afrikai kávénk ami vákum csomagolásban érkezett. Filteres kávénak készítve igazi különlegesség. Jó kávézást kívánunk hozzá! ;)

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

A Rugali mosóállomás, a Kivu-tó partján található, a Nyamasheke kerületben, Nyugat-Ruandában. Az állomás 124 szárító ágyával 1150 gazdát szolgál ki. Ez a tétel egy Red Bourbon virágos kávé, ananász ízvilággal. Bourbon a világ egyik genetikailag legfontosabb arabica fajtája, kiváló minőségéről ismert ha megfelelő magasságban termelik. Ez a szállítmány 1550 - 1800 m magasan termett. A bourbon kávét először Reunion szigetén termesztették, amit 1789 előtt Bourbon szigetként ismertek, innen kapta nevét is. Ez a kávé száraz feldolgozással készült, amit gyakran természetes kávénak neveznek, mivel a gyümölcs sértetlen marad, kicsit olyan mint amikor a szőlőt mazsolává szárítjuk. A kiváló minőségét az is bizonyítja, hogy első afrikai kávénk ami vákum csomagolásban érkezett. Filteres kávénak készítve igazi különlegesség. Jó kávézást kívánunk hozzá! ;)

 

ízvilág citrusos
termőterület Afrika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 04. 29.
Jó cucc, presszóként iszom. Igényli a viszonylag nagyobb hőt és előáztatást, hosszú csapolást, de nem túltolva. Szép krém, sokrétű, fűszeres, gyümölcsösebb ízvilág (pontosabban nem vállalkozom).