KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Hoffman Gabi - a hónap kávérajongója - 2016/06

Jánossal és a kávéival Bori, akivel korábban együtt is dolgoztam, ismertetett meg. Abban az időben ők szállították a kávét az irodánkba. Pár héten belül a kávfogyasztás jelentősen megugrott. :) Nemcsak a dolgozók, de a tárgyalásokra érkező ügyfelek is éltek a lehetőséggel, hogy végre egy jó kávét igyanak.
Sokáig csak ezt a blendet, a Kapucziner Specialitást fogyasztottam, de aztán elkezdtem kipróbálni izgalmasabb ízeket is otthon. Megunhatatlan kedvencem a guatemalai El Injerto farm COE kávéja, ebből mindig rendelek egy keveset. Annyira szeretem csokoládés ízét, hogy már többször is elgondolkoztam rajta, meg kellene látogatnom ezt a farmot és a gyönyörű országot, ahol ilyen kávét termelnek.
Másik nagy favorit nálam a Costa Rica Chacón Solano farm kávéja. Ezt az édesebb ízek kedvelőinek ajánlom.
Aki még nem látogatott el a Sarló közbe, Győrbe, egyszer mindenképp tegye meg! Ha elég korán érkezik, talán még elcsípheti Jánost és a pörkölést is megnézheti.
 
Hoffman Gabi
2016.06.01.
Tartalomhoz tartozó címkék: kávérajongó