KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Horváth Gergely - a hónap kávérajongója - 2016/07

Lassan negyedik éve foglalkozom hobbi szinten minőségi kávékészítéssel, ezen belül is főként az eszpresszóval. Az internetet bújva, egy kávés fórumon keresztül jutottam el a Kapucziner kávépörkölőhöz. Próbálkoztam márkás termékekkel, egyéb házi pörkölésű kávékkal, de az igazi, hosszútávon is egyenletes minőséget János pörkölései hozták el számomra. Mi sem bizonyítja jobban az elégedettségemet, hogy bő három éve innen rendelem a kávébabokat. Legalább nyolcvanféle kávét kóstoltam a cégtől, ezeket egy táblázatban vezetem, megjegyzéseket fűzök hozzájuk. A kedvenceket visszarendelem, közben újakkal kísérletezem. Közben az ízlésem is változott, finomodott. A hagyományos pörkölés és ízek már szóba se jönnek nálam. Egyre jobban vonzódom a gyümölcsös vonal irányába.

 

 

Elsőszámú kedvencem a Zimbabwe Penya Crake. Túlzásoktól mentes, komplex ízvilág.

Akik csak egy picike gyümölcsös ízt tudnak elképzelni a kávéjukban, vagy tejjel fogyasztják azt, azoknak jó szívvel ajánlom a Pápua Új-Guineai Peaberry Kimel Blue Mountain-t. Ezt a kávét több vendégem is méltatta.

A hagyományos vonal kedvelőinek például az El Salvador Pacamara-t ajánlanám. Ebben szemernyi savasságot se tudtam felfedezni.

Örülök az új internetes felületnek is. Méltó helyet biztosít a számomra legjobb minőségű pörkölt kávéknak és egyéb finomságoknak.

 
Horváth Gergely
2016.07.01.
Tartalomhoz tartozó címkék: kávérajongó