KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Peru - Finca Mate - Tupi - COE győztes - 250g

Ár:
3.950 Ft


2023-as Perui COE győztes tétel. Edward R. Vigo a kávétermelők második generációja, kávétermesztésbe 2006-ban kezdett bele. Caturra és pache fajtákkal rendelkező kávéültetvény telepítésével kezdett, a jó minőségű termelés és ennek következtében a jobb életminőség érdekében. 2015-ben úgy döntött, hogy még különleges kávék termesztésébe kezd, amelyhez már telepített egy gésa fajtát is. Ezért javítja a kávé minőségét, és tagja lesz egy szövetkezetnek, amelyen keresztül kávét exportál. Genaro úgy véli, hogy a kávétermelő szellemét a vérében hordja, és az a víziója, hogy különleges kávét állítson elő úgy, hogy bekapcsolódik a biokávék világába. Ez a tétel étcsokoládés és szilva, valamint őszibarack jegyeket hordoz.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

2023-as Perui COE győztes tétel. Edward R. Vigo a kávétermelők második generációja, kávétermesztésbe 2006-ban kezdett bele. Caturra és pache fajtákkal rendelkező kávéültetvény telepítésével kezdett, a jó minőségű termelés és ennek következtében a jobb életminőség érdekében. 2015-ben úgy döntött, hogy még különleges kávék termesztésébe kezd, amelyhez már telepített egy gésa fajtát is. Ezért javítja a kávé minőségét, és tagja lesz egy szövetkezetnek, amelyen keresztül kávét exportál. Genaro úgy véli, hogy a kávétermelő szellemét a vérében hordja, és az a víziója, hogy különleges kávét állítson elő úgy, hogy bekapcsolódik a biokávék világába. Ez a tétel étcsokoládés és szilva, valamint őszibarack jegyeket hordoz.

   
Ország: Peru
Farm: Mate
Tulajdonos: Edward Robert Vigo Arcos
Magasság: 1.560 méter
Fajta: Tupi
Eljárás: Natural
COE pont: 88.47
Ízjegyek: étcsokoládé, szilva, őszibarack
ízvilág csokoládés, gyümölcsös
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!