Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Panama, Camiseta Estate, Prime 14, Washed - 250g

Ár:
3.000 Ft

A 19. század végén a különféle országokból érkező bevándorlók érkeztek Panamába, és a Csendes-óceán és az Atlanti-óceán összeköttetésére szolgáló csatorna építésére szerződtek. A csatorna építésének korai kísérletei természetesen kudarcot vallottak, így a bevándorlók egy része a Boquete régióba költözött, hogy jobb életet találjon. Az egyik bevándorló Abdeljad Szaúd volt, aki később Domingo Suarez-re változtatta a nevét. Suarez 1920-ban kezdte meg a kávégazdálkodást, és két generációval később a Suarez-gazdaság nyolc birtokát három unokája kezeli.

A Camiseta Estate kávéját a Baru-vulkán teteje közelében termesztik, amely a központi rendszer legmagasabb hegye. A betakarítást követően a kávébabokat a családi malomban, Cocheában (Dolega) dolgozzák fel. A kávébabokat gondosan mossák, természetesen erjesztik, előzetesen szárítják a belső udvaron majd gépi szárítással tartják a homogenitást, mielőtt Grain Pro zsákokban felkészítenék a szállításra.

Ez a tétel a „Baru Indian High” névre hallgató kiváló specialty kávé, amelyet 1.360–2.000 méter magasságban termesztenek. A Norberto Suarez tulajdonában és irányításában álló birtok talaja vulkáni eredetű, a hőmérsékleti átlag 18–27 Celsius fok, míg az átlagos csapadék mennyisége 3000 milliméter évente. A Baru Indian High által kezelt birtokok mindegyike egyedi mikroklímával rendelkezik, amely hihetetlenül változatos ízprofilokat eredményez, így lesz ebből a kávéból is egyedi, utánozhatatlan specialty kávé. amely finoman édes és fűszeres. A csészében elsősorban méz, fekete bors, rózsaszín grapefruit, szantálfa illata jellemzi.

Ország: Panama
Farm: Camiseta Estate
Tulajdonosok: Norberto Suarez
Magasság: 1.300-2.000 méter
Eljárás: Mosott
Lot: Lot31
vácuum csomagolás 20kg
Ízjegyek: méz, fekete bors, grapefruit

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

ízvilág csokoládés, magvas
termőterület Közép-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!