KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Panama - Boquete La Vanguardia - Familia Ruiz - 250g

Ár:
3.950 Ft

Panama Boquete régiójában állítja elő a Ruiz család ezt a különleges kávét. A Boquete régió kiváló minőségű kávétermeléséről ismert, a Ruiz család pedig több generáció óta foglalkozik kávétermesztéssel. A La Vanguardia arra az adott farmra utal, ahol a kávét termesztik. A Catuaí, amely a Mundo Novo és a Caturra fajták hibridje, jó csészeminőségéről és betegségekkel szembeni ellenálló képességéről ismert, így a kávétermesztők körében népszerű választás.

A farmon az érett kávécseresznyét szelektíven, kézzel szedik le a La Vanguardia farm kávécserjéiről. A szakmunkások gondosan csak az optimális érettségű cseresznyét választják ki, biztosítva a legjobb ízpotenciált.

A betakarítás után a kávécseresznyét szétválogatják, hogy eltávolítsák a sérült vagy éretlen cseresznyét. Ez a lépés biztosítja, hogy csak a legjobb minőségű cseresznyét használják fel a feldolgozáshoz. A szétválogatott cseresznyét vékony rétegben kiterítik, emelt szárítóágyakra vagy teraszokra. A cseresznyét természetesen hagyják megszáradni a napsugarak alatt. Ezalatt rendszeresen megforgatják vagy gereblyézik, hogy biztosítsák az egyenletes száradást és megakadályozzák az erjedést.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

ízvilág csokoládés, magvas
termőterület Közép-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!