Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Nicaragua Cup of Excellence Santa Rosa - 250g

Ár:
6.500 Ft

Nicaragua egyik kiváló kávétermesztő területéről, 1650m magasságból érkezik ez a kiváló kávé. Rolando Castillo Flores hozzáértő farmer irányításával, különleges Villa Sarchi fajtával, naturál feldolgozással készülnek ezek az egyedi kávébabok, melyek ebben az évben is a Cup of Excellence kitüntetettjei között szerepeltek a legfinomabb kávék rangsorában. A kiváló minőséget egyedi, 15kg-os vákum csomagolással és légi szállítással őrizték meg, így ez is hozzájárult, hogy gyorsan megérkezzen ez a különlegesség a Kapucziner kínálatába.

Felbontás után a kávészemek optimális nedvességtartalmat, 11,7% -ot mutattak a Kapucziner nedvesség mérője szerint. A vízaktivitás 0,57 értéke mutatja, hogy különleges minőségű kávé került a Kapucziner pörkölőjébe, míg a színvilágnál a Tonino mérése kerek 100 értéket mutatott az első pörkölés után. A kávéital elkészítése után ez a kiváló kávé megmutatja nekünk a benne rejlő egzotikus gyümölcsöket, elsősorban a papaját, mégis összességében egy testes kávét kortyolhatunk.

Így érthető, hogy a kávék Oscar díjának is nevezett Cup of excellence versenyen 88 pontszámmal a győztesek közé került.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

 

 

 

ízvilág gyümölcsös
termőterület Közép-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!