Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Nicaragua Cup of Excellence Santa Rosa - 250g

Ár:
6.500 Ft

Nicaragua egyik kiváló kávétermesztő területéről, 1650m magasságból érkezik ez a kiváló kávé. Rolando Castillo Flores hozzáértő farmer irányításával, különleges Villa Sarchi fajtával, naturál feldolgozással készülnek ezek az egyedi kávébabok, melyek ebben az évben is a Cup of Excellence kitüntetettjei között szerepeltek a legfinomabb kávék rangsorában. A kiváló minőséget egyedi, 15kg-os vákum csomagolással és légi szállítással őrizték meg, így ez is hozzájárult, hogy gyorsan megérkezzen ez a különlegesség a Kapucziner kínálatába.

Felbontás után a kávészemek optimális nedvességtartalmat, 11,7% -ot mutattak a Kapucziner nedvesség mérője szerint. A vízaktivitás 0,57 értéke mutatja, hogy különleges minőségű kávé került a Kapucziner pörkölőjébe, míg a színvilágnál a Tonino mérése kerek 100 értéket mutatott az első pörkölés után. A kávéital elkészítése után ez a kiváló kávé megmutatja nekünk a benne rejlő egzotikus gyümölcsöket, elsősorban a papaját, mégis összességében egy testes kávét kortyolhatunk.

Így érthető, hogy a kávék Oscar díjának is nevezett Cup of excellence versenyen 88 pontszámmal a győztesek közé került.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

 

 

 

ízvilág gyümölcsös
termőterület Közép-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 05. 04.
Rendkívül komplex ízvilág, de nem olyan gyümölcsös, mint egy afrikai. Nagyon kiegyenlített, se keserű, se túl savas. Normál arabica hőfok és őrlési finomság. Testes, nagyon durva ristrettót lehet belőle húzni, ha csöpögősre ereszted. Érdemes vele vigyázni, nem a "szelíd" arabica, érzésem szerint van benne koffein bőven.