Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Myanmar U MG NU 250g

Ár:
3.000 Ft
2.400 Ft
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2021. 06. 05. - 2021. 07. 04.

Myanmar (Burma), Dél-Kelet Ázsiában található Thaiföld és India között. Területének jelentős része hegyekkel borított, az ország déli része termékeny síkság, természetes dzsungeleiben előfordul a tigris és a leopárd. Leginkább azonban csodálatos buddhista templomairól híres. Hegyvidéki őserdeiben őshonos növény a tea. A kávécserje bár nem őshonos, nagyon régen, az 1930-as években a skótok telepítették be.

A speciális kávéiparban Mianmar megjelenése újdonság népszerű téma, és joggal. A helyzet egyedülálló: a generációk viszonylagos elszigeteltsége után az ország újra kapcsolatba lép a világ többi részével. A kávé, ahogyan azt a történelem során sokszor megtette, ismét lehetőséget teremt e kapcsolatokra, és egy olyan lencsét biztosít, amelyen keresztül a világ megismerheti ezt a bonyolult nemzetet az átmenet idején.

Az utóbbi 5-10 évben a fiatalok lelkesedése a specialty kávék felé fordult és évről évre jobb minőséget produkálnak. Ennek megfelelően nem véletlen, hogy a különleges kávét kedvelő országok importjában megjelent a Myanmari kávé.

Az általunk kínált csodálatos fekvésű területen termett egy igen különleges ízvilágú arabica Catimor fajta. Testes, komplex aromájú kávé édes karamelles, édesgyökérre emlékeztető ízzel.

Ország: Myanmar
Régió: Mongmao Shan State
Magasság: 1.200-1.500 méter
Fajta: Catimor
Szüret: Kézi (Február - Március)
Feldolgozás: Washed / Natural
Ízjegyek: Édes, karamelles

 

 

.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

ízvilág édes
termőterület Ázsia
koffein tartalom átlagos

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 03. 20.
Tényleg édes!
Rendkívül izgalmas ízvilágú kávé!