KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Kolumbia - Finca La Cinta - wush wush - 250g

Ár:
4.800 Ft

A Wush nevét etiópiai régióról kapta, ahol eredetileg megtalálták. Wushwush Etiópia délnyugati régiója, ahol ideális feltételek vannak a kávétermesztéshez. A Wushwush régióban magaslati területek találhatók, termékeny, tápanyagban gazdag talajjal, amely tökéletes a gazdag, összetett kávé termesztésére. Ma a Wush Wush kávét főleg Etiópián kívül termesztik, leginkább Kolumbiában. A kolumbiai éghajlat tökéletes a kávétermesztéshez, és a Wush Wush fajta kivételesen jól teljesít ott. A Geisha kávé jó kiindulópont a Wush Wush kávéval kapcsolatos elvárások meghatározásához.

 A természetesen feldolgozott Wush Wush a veleszületett édességet egy másik szintre emeli, és szinte desszertszerű élményt nyújt. A Wush Wush kávéban eper, licsi, kandírozott gyümölcs és virágos jegyek érezhetők

Néhány érdekesség a farmról. Nolberto Olaya családi gazdasága a kolumbiai Tolima megyében, Planadas település dombjai között található, 40 km-re a település fővárosától. A farm már évek óta termel bio kávékat, többek között 2010-től tagja volt az ASOPEP-nek (Planadas Organic Producers Association). 2018-ban azonban Nolberto kilépett az egyesületből, hogy diverzifikálja a gazdaság termelését és többet vegyen fel. a La Cinta műveleteinek teljes ellenőrzése. Azóta Nolberto tudása és tapasztalata új hozzáférést és lehetőségeket nyitott meg, javította az átláthatóságot, és jobb bevételt hozott kávéterméséből. Sikereket ért el abban is, hogy más termelőket segített a közösségben az ökológiai termelésre való átállásban, a környéken jelenleg öt gazdaságban termesztenek bio kávét. A La Cinta az erdőben, 1.700 méteres tengerszint feletti magasságban nyugszik, és 8 hektárnyi kávét ültetvény  található  Az ingatlan magában foglalja a kávé szárításához szükséges feldolgozó berendezéseket és infrastruktúrát, valamint egy minőség-ellenőrző laboratóriumot.

Büszkék vagyunk arra, hogy Európában elsők között kínálhatjuk ezt a csodálatos ízvilágú kávét a Kapucziner vásárlóinak.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

A Wush nevét etiópiai régióról kapta, ahol eredetileg megtalálták. Wushwush Etiópia délnyugati régiója, ahol ideális feltételek vannak a kávétermesztéshez. A Wushwush régióban magaslati területek találhatók, termékeny, tápanyagban gazdag talajjal, amely tökéletes a gazdag, összetett kávé termesztésére. Ma a Wush Wush kávét főleg Etiópián kívül termesztik, leginkább Kolumbiában. A kolumbiai éghajlat tökéletes a kávétermesztéshez, és a Wush Wush fajta kivételesen jól teljesít ott. A Geisha kávé jó kiindulópont a Wush Wush kávéval kapcsolatos elvárások meghatározásához.

 A természetesen feldolgozott Wush Wush a veleszületett édességet egy másik szintre emeli, és szinte desszertszerű élményt nyújt. A Wush Wush kávéban eper, licsi, kandírozott gyümölcs és virágos jegyek érezhetők

Néhány érdekesség a farmról. Nolberto Olaya családi gazdasága a kolumbiai Tolima megyében, Planadas település dombjai között található, 40 km-re a település fővárosától. A farm már évek óta termel bio kávékat, többek között 2010-től tagja volt az ASOPEP-nek (Planadas Organic Producers Association). 2018-ban azonban Nolberto kilépett az egyesületből, hogy diverzifikálja a gazdaság termelését és többet vegyen fel. a La Cinta műveleteinek teljes ellenőrzése. Azóta Nolberto tudása és tapasztalata új hozzáférést és lehetőségeket nyitott meg, javította az átláthatóságot, és jobb bevételt hozott kávéterméséből. Sikereket ért el abban is, hogy más termelőket segített a közösségben az ökológiai termelésre való átállásban, a környéken jelenleg öt gazdaságban termesztenek bio kávét. A La Cinta az erdőben, 1.700 méteres tengerszint feletti magasságban nyugszik, és 8 hektárnyi kávét ültetvény  található  Az ingatlan magában foglalja a kávé szárításához szükséges feldolgozó berendezéseket és infrastruktúrát, valamint egy minőség-ellenőrző laboratóriumot.

Büszkék vagyunk arra, hogy Európában elsők között kínálhatjuk ezt a csodálatos ízvilágú kávét a Kapucziner vásárlóinak.

ízvilág édes, virágos
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!