Szállítási kedvezmények: 5.000 Ft vásárlás felett mindössze 600 Ft-ért, 10.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet! Kellemes válogatást! Köszönöm
Termékek Menü

Kolumbia Oporapa Specialty Arabica - 250g

Ár:
2.400 Ft

Kolumbia a 4. legnagyobb kávétermelő ország a világon. Szinte kizárólag arabica kávét termelnek helyi kis gazdaságokban, az Andok hegyvonulatai között, a kellemes, csapadékos hegyvidéki éghajlaton. Oporapa a Huila régióban található kisváros, a kávétermesztés helyi központja. Itt a figyelem az utóbbi években leginkább a minőségi kávé termesztésére  irányult. A specialty minősítésű kávét 1750 méter tengerszint feletti magasságban elterülő farmon termesztik, Juan Fernando a farm tulajdonosának szakértő vezetésével. A kávécseresznyéket kézzel szedik, válogatják. A kávébabokat úgynevezett "Honey Miel" eljárással dolgozzák fel, melyet magyarul leginkább "mézes" eljárásnak neveznek. (Részletesen erről blogunkban itt olvashatsz.) Az ízek konzerválásáról a szállításkor is gondoskodnak, a kávé 70kg-os aromazárt  grainpro csomagolásban érkezik.

Az édes, virágos illatú és ízvilágú arabica szemek visszatükrözik Oporapa  környék kávéinak ízvilágát. Szeretettel ajánljuk a különlegességek kedvelőinek.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés:
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

ízvilág édes, virágos
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!