KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Kolumbia - Finca San Gabriel - Tabi - 250g

Ár:
4.000 Ft

Cundinamarca egy tartomány Kolumbia középső részén jelentős tengerszint feletti magasságban, ami kiválóan alkalmas kávétermesztésre. A Hacienda San Gabriel 100 km-re található Bogotá városától, Arbeláez községben. Az ingatlan az 1930-as évek óta a család tulajdonában van. Az 1.700-2.000 méter tengerszint feletti magasságban, töredezett felületeken, bőséges vadon élő növényzettel és természetes vizekkel, 18°C és 21°C közötti éves átlaghőmérséklet biztosítja a különleges feltételt a kíváló kávé minőséghez. A Tabi a Typica, a Bourbon és a Timor Hybrid keresztezésével nyert fajta. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a kávérozsdával szembeni ellenálló képessége, de megmutatja a Bourbon és Typica szüleinek jó csészeminőségi tulajdonságait is és egy nagyon kellemes ízvilágot eredményez a csészében kellemesen csokoládés körte és szilva és a legkülönlegesebb tételek borszerű jegyeket mutatnak. Tabi kávét kiváló csésze profilja miatt a kávé versenyeken gyakran bemutatják.

A Tabi kávé fajta izgalmas példája az innovációnak és elhívatottságnak, amely az egyedi és fenntartható kávéfajták létrehozására irányul. 

 

Ország: Kolumbia
Régió: Cundinamarca
Magasság: 1.700 méter
Fajta: Tabi
Feldolgozás: Napon szárított
Farm: Hacienda San Gabriel
Ízvilág Csokoládés körte, szilva
Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

Cundinamarca egy tartomány Kolumbia középső részén jelentős tengerszint feletti magasságban, ami kiválóan alkalmas kávétermesztésre. A Hacienda San Gabriel 100 km-re található Bogotá városától, Arbeláez községben. Az ingatlan az 1930-as évek óta a család tulajdonában van. Az 1.700-2.000 méter tengerszint feletti magasságban, töredezett felületeken, bőséges vadon élő növényzettel és természetes vizekkel, 18°C és 21°C közötti éves átlaghőmérséklet biztosítja a különleges feltételt a kíváló kávé minőséghez. A Tabi a Typica, a Bourbon és a Timor Hybrid keresztezésével nyert fajta. Az egyik legfontosabb tulajdonsága a kávérozsdával szembeni ellenálló képessége, de megmutatja a Bourbon és Typica szüleinek jó csészeminőségi tulajdonságait is és egy nagyon kellemes ízvilágot eredményez a csészében kellemesen csokoládés körte és szilva jegyekkel.

Ország: Kolumbia
Régió: Cundinamarca
Magasság: 1.700 méter
Fajta: Tabi
Feldolgozás: Napon szárított
Farm: Hacienda San Gabriel
Ízvilág Csokoládés körte, szilva
ízvilág csokoládés, gyümölcsös
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!