Kolumbia - Finca El Meson - Natural - 250g
A tulajdonos Floresmiro Guaca ezt a természetes, anaerob módon feldolgozott kávét az El Meson farmon készítette, amely átlagosan 1600-1800 méter tengerszint feletti magasságban található. Farmja Acevedóban, Huila államban található. Ezt a kávét 70 órán át erjesztették, 21 napig napon szárították, végül mechanikusan 8 órán át 40 °C-on szárították. Az eredmény egy pezsgő kávé lime és grapefruit jegyekkel, piros ribizli utóízzel.
|
|
|
|
Gyártó: | Kapucziner |
Leírás és Paraméterek
A tulajdonos Floresmiro Guaca ezt a természetes, anaerob módon feldolgozott kávét az El Meson farmon készítette, amely átlagosan 1600-1800 méter tengerszint feletti magasságban található. Farmja Acevedóban, Huila államban található. Ezt a kávét 70 órán át erjesztették, 21 napig napon szárították, végül mechanikusan 8 órán át 40 °C-on szárították. Az eredmény egy pezsgő kávé lime és grapefruit jegyekkel, piros ribizli utóízzel.
Ország: Kolumbia
Terület: Huila
Farm: Finca El Meson
Tulajdonosok: Floresmiro Guaca
Magasság: 1.600-1.800 méter
Fajta: Caturro, Castillo, Colombia
Eljárás: Natural
Csomagolás: 35kg GainPro
Ízjegyek: lime, grapefruit, piros ribizli
ízvilág | citrusos |
termőterület | Dél-Amerika |
koffein tartalom | átlagos |