KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Kenya - Kiandu AA - 250g

Ár:
3.950 Ft

Kenyában, Nyeri megyében, az Aberdare-hegységtől keletre és a Kenya-hegytől nyugatra található a Kiandó kávétermelő közösség. Az 1.700 méter magasságban található kávéfarmok közössége 6 nedves malomból áll és összesen több mint 4000 kisméretű kávétermesztőt szervez egy nagy csoportba. A Kiandu nedvesmalomban a feldolgozás szigorú minőség-vezérelt módszerek szerint történik. Minden kávécseresznyét kézzel szednek, az éretlen vagy sérült cseresznyét nem fogadják be. A mosott, dupla fermentációs eljárás során előkészített kávészemek végül 2-3 hétig pihennek a szárítóágyakon, mígnem útjukra indulnak az Európai kikötőkbe. A kiváló minőségű, specialty minősítésű kávé 87.8 pontos értékeléssel büszkélkedhet. Csészeprofilja összetett, aszalt gyümölcsök, szirupos, lekváros, bogyós gyümölcsök és kandírozott narancs jellemzi.

Ország: Kenya
Régió: Nyeri
Mosó állomás: Kiandu
Magasság: 1.766 méter
Fajta: SL-28, SL-34, Ruiru 11
Feldolgozás: Mosott, dupla fermentáció
Zsák: 30kg GainPro
Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

Kenyában, Nyeri megyében, az Aberdare-hegységtől keletre és a Kenya-hegytől nyugatra található a Kiandó kávétermelő közösség. Az 1.700 méter magasságban található kávéfarmok közössége 6 nedves malomból áll és összesen több mint 4000 kisméretű kávétermesztőt szervez egy nagy csoportba. A Kiandu nedvesmalomban a feldolgozás szigorú minőség-vezérelt módszerek szerint történik. Minden kávécseresznyét kézzel szednek, az éretlen vagy sérült cseresznyét nem fogadják be. A mosott, dupla fermentációs eljárás során előkészített kávészemek végül 2-3 hétig pihennek a szárítóágyakon, mígnem útjukra indulnak az Európai kikötőkbe. A kiváló minőségű, specialty minősítésű kávé 87.8 pontos értékeléssel büszkélkedhet. Csészeprofilja összetett, aszalt gyümölcsök, szirupos, lekváros, bogyós gyümölcsök és kandírozott narancs jellemzi.

Ország: Kenya
Régió: Nyeri
Mosó állomás: Kiandu
Magasság: 1.766 méter
Fajta: SL-28, SL-34, Ruiru 11
Feldolgozás: Mosott, dupla fermentáció
Zsák: 30kg GainPro
ízvilág bogyós gyümölcsös
termőterület Afrika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!