KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

kávérajongó

2019. 03. 19. 12:49:37

Ezt a cikket azért írtam, hogy segítsek betekintést nyerni a kávék „Rolls-Royce-ának és Mercedesének” kategóriájába, öveket becsatolni, ez meredek lesz!

tovább olvasom...

2018. 05. 14. 18:21:46

A KiberMa stábja keresett fel minket, hogy mutassuk be miként alkalmazunk számítógépet és szoftvereket a kávépörkölési folyamat során.

2018. 04. 15. 08:24:10

 

- Mi volt az apropója, hogy a meglátogatta a Kapucziner kézműves kávépörkölő manufaktúrát?

- Egy nagyon kedves, régi barátom vágya volt, hogy bemutathassa nekem a specialty kávékat. A Kapucziner tulajdonosa Németh János és jómagam is ugyanannak a „niche” (ejtsd: nis) szegmensnek vagyunk a képviselői, ráadásul rokon területeken, mivel az illatok és az ízek közel azonos agyterületekre hatnak, így az ötlet valóban izgalmasnak bizonyult.

2017. 09. 06. 10:16:50

Akár egy-egy nyaralás alkalmával is megtapasztalhatjuk, az olaszok nagy kávéfogyasztó nemzet, ugyanakkor kávézási kultúrájuk sok mindenben eltér a miénktől. Közel fél éves milánói tartózkodásom során bőven volt időm ezt megfigyelni, részt venni benne - ezen tapasztalataimat fogom megosztani az alábbi sorokban, laikus szemszögből.

2017. 07. 06. 11:43:16

Valószínűleg voltál már úgy kedves Olvasó, hogy a nagy melegben kívántad a kávét, az erejét, az ízét, mégsem ittál, mert olyan nagyon meleg van, meg úgy egyébként sem volt kedved bekapcsolni a gépet, vagy a gázlánggal még tovább melegíteni a lakást. Ha jártál már így, vagy esetleg egy átmulatott nyári éjszakaután reggel kerestél valami olyat, ami kávé is és jól is esik, akkor ez a Te cikked.

2017. 05. 15. 08:58:33

Általában a kávéimádók előbb vagy utóbb, kíváncsiságuk miatt, saját kávécserje nevelésébe fognak. A látszólag könnyűnek tűnő feladat azonban néhány fontos alapfeltétel biztosítása nélkül hamar nehézségekbe ütközhet.

Tovább olvasom...

2016. 11. 09. 12:16:03

Az első kávés emlékem egy tasak vaníliás cappuccinóhoz kötődik, amit 18 éves koromban fogyasztottam el. Abban az időben mit sem sejtettem arról, hogy 10-15 évvel később a kávé lesz az egyik szenvedélyem. Évekkel később elkezdtem minőségi kávékat fogyasztani, ez pár éve elvezetett a manufaktúrás kávékhoz...

tovább olvasom...

2016. 10. 13. 12:00:13
Gondolatok és hangulatok. Mi is jut eszébe Kovalcsik Attilának egy jó etióp kávé kortyolgatása közben?
2016. 09. 13. 17:08:33

Ebben a hónapban Dr. Berta Miklós írta meg történetét, hogyan is lett kávérajongó és véleményét a Kapucziner kávéiról. Beszélgessünk a kávéról!

Egyetemista voltam (Istenem, de régen is volt!), amikor kávézni kezdtem. Akkor kizárólag csak egy szempont volt a kávé kiválasztásában, dobjon fel, hogy késő éjjel is éber tudjak maradni. Volt olyan nap, amikor hat igazi, szívdobogást okozó espresso-t ittam! Aztán négy évig egyáltalán nem ittam kávét. Kíváncsi voltam, hogy le tudok-e mondani róla. tovább olvasom...

2016. 07. 27. 14:18:39

Ma Czap Zsigmond írja meg történetét, hogyan is lett kávérajongó és véleményét a Kapucziner kávéiról. Beszélgessünk a kávéról!

tovább olvasom...