Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Karácsonyi csomag - arabica kávé + kávévíz

Ár:
4.500 Ft

Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi csomaggal! A reggeli kávé kortyolgatása közben eszükbe fog jutni a veled közösen eltöltött idő, a találkozás emléke. Csomagunkba a csak az ünnepi időszakban kapható Kapucziner Karácsonyi Top Blendet tettük és egy üveg limitált kiadású különleges Fecoter Kávé vizet, amelynek ásványi anyag tartalma a kávéban rejlő aromák és illatok tökéletes harmóniáját erősíti.

A kávé: A kávépörkölő mesterünk úgy állította össze a receptet, hogy a világ minden tájáról érkező kiváló arabica kávék harmonikus egészet alkossanak. Ez az egy blendünk, amelyik tartalmazza a világ talán leghíresebb kávéját a Jamaicai Blue Mountaint. Fő összetevője a Cup of Excellence díjjal rendelkező Guatemalai El Injerto farm terméke. Az Indonéz Toraja kávé felel blendünk testességéért, Afrikát pedig természetesen az őshaza Etiópia képviseli a blendben.

Fecoter Kávé víz:  Espresso kávéhoz abszolút joly-joker. Ezen kávévizünk az SCA ajánlásait maximálisan figyelembe véve készült, mely kiváló eredményt ad mind sötét, mind pedig világos pörkölésű kávékból készült espresso kávé esetén. Pontos összetételt a részletes ismertetőben olvashatsz.

Karácsonyi csomagunkban a következő termékek találhatóak:

1db - Karácsonyi TOP kávé blend - 250g - termékleírás részletesen
1db - Fecoter Kávé víz - 1 liter
1db - Elegáns natúr barna díszdoboz - amibe az ajándékok mind beleférnek

Gyártó: Kapucziner
Kapható választék, kérem válasszon:
Őrlés típusa:

Leírás és Paraméterek

Fecoter Kávé víz:  Espresso kávéhoz abszolút joly-joker. Ezen kávévizünk az SCA ajánlásait maximálisan figyelembe véve készült, mely kiváló eredményt ad mind sötét, mind pedig világos pörkölésű kávékból készült espresso kávé esetén.pecifikációt

Összes oldott ásványi anyag tartalom < 130 mg/l

Összesen Ca és Mg < 85 mg/l
HCO3 < 50 mg/l
SO4 < 20 mg/l
K < 5 mg/l
Na < 10 mg/l
Fe < 1 mg/l
Li < 1 mg/l
Ph = 7-8
aktív klór = 0 mg S

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!