Szállítási kedvezmények: 9.500 Ft vásárlás felett féláron, 15.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Karácsonyi csomag - arabica kávé + 2 eszpresszó csésze fedővel

Ár:
13.900 Ft

Ajándékozz hosszan tartó élményt szeretteidnek, barátaidnak a Kapucziner karácsonyi csomaggal! A reggeli kávé kortyolgatása közben eszükbe fog jutni a veled közösen eltöltött idő, a találkozás emléke. Csomagunkba a csak az ünnepi időszakban kapható Kapucziner Karácsonyi Top Blendet tettük és két fantasztikus Kapucziner Eszpresso  csészét  kerámia fedővel.

A kávé: A kávépörkölő mesterünk úgy állította össze a receptet, hogy a világ minden tájáról érkező kiváló arabica kávék harmonikus egészet alkossanak. Ez az egy blendünk, amelyik tartalmazza a világ talán leghíresebb kávéját a Jamaicai Blue Mountaint. Fő összetevője a Cup of Excellence díjjal rendelkező Guatemalai El Injerto farm terméke. Az Indonéz Toraja kávé felel blendünk testességéért, Afrikát pedig természetesen az őshaza Etiópia képviseli a blendben.

Az eszpresszó csészék: Professzionális porcelán csészénk Olaszországból érkezett, ahol nem csak a kávéhoz, hanem a tálaláshoz is nagyon értenek. Azért ajánljuk Önnek saját csészénket, mert hiszünk benne, hogy a minőségi kávé fogyasztásához elengedhetetlen a megfelelő hőtartású és alakú csésze!

Az espresso csésze fedők: Csak ebben az exkluzív karácsonyi ajánlatunkban elérhető. Az aromák és az ideális hőmérséklet megőrzése céljából.

Gyártó: Kapucziner
Kapható választék, kérem válasszon:
Őrlés típusa:

Leírás és Paraméterek

Karácsonyi csomagunkban a következő termékek találhatóak:

1db - Karácsonyi TOP kávé blend - 250g - termékleírás részletesen
2db - Kapucziner eszpresszó csésze + csészealj - termékleírás részletesen
2db - Kapucziner eszpresszó  csésze fedő - csak ebben a csomagban vásárolható
1db - Elegáns natúr barna díszdoboz - amibe az ajándékok mind beleférnek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!