Szállítási kedvezmények: 5.000 Ft vásárlás felett mindössze 600 Ft-ért, 10.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet! Kellemes válogatást! Köszönöm
Termékek Menü
0
Ön itt jár: >

Joe Frex

A Concept-art, megújított néven Joe Frex márkájú barista eszközöket tervező és gyátró céget 1996-ban Jörg F. Rexroth alapította Németországban. A termékek saját fejlesztésűek, melyeket folyamatosan, a visszajelzések, tapasztalatok, kritikák alapján fejlesztenek tovább nagy gondossággal és odafigyeléssel. A gyártás folyamán a legmodernebb lézeres és műszaki technológiát alkalmazzák, de az apróbb, finomabb munkafolyamatokat - mint a csiszolás és a polírozás - mindig kézzel végzik. Az összes termék Németországban készül.

Bővebben a cég hivatalos oldalán olvashatsz a márkáról: http://www.joefrex.de

Rendezés:
Nézet:

Legyen a tejhab és a cappuccino tökéletes! Mérje a Joe Frex márkájú thermométerrel a tej ideális hőmérsékletét habosítás közben! A mérő tökéletesen illeszkedik a rozsdamentes tejkiöntőhöz.

Anyaga: rozsdamentes acél
Mérete:
4cm átmérő, 13cm hosszú
Mérési pontosság: 0.1g
Működés: 1 db 3V CR2032 lítium gombelem, ami a kezdő csomag része
Karbantartás: letörölhető, mosogatógépben nem mosható!

A tejkiöntő nem tartozéka a terméknek!

A thermometert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

2.500 Ft

A tökéletes kávé készítésének több feltétele is van. Nagyon fontos a megfelelő alapanyag és gép kiválasztaása mellett az adott kávékészítési technikához illesztett őrlés, hőfok és a mennyiségek beállítása is! Mérje ki pontosan a kávé mennyiségét, hogy a legjobb kávé készüljön az Ön otthonában is! Kis helyet foglal, praktikus, esztétikus, kinyitható fedéllel és levehető tálcával. A digitális kijelző kék háttéren jelenik meg, hogy minden körülmény között tökéletesen látható legyen a leolvasandó érték. A mérleggel lehet tárázni és energiatakarékos módon működik, automatikus lekapcsolással.

Anyaga: rozsdamentes acél és műanyag
Maximális terhelhetőség:
500g
Mérési pontosság: 0.1g
Mérete: 8 cm x 11 cm x 2 cm
Működés: 2 db AAA elem, ami a kezdő csomag része
Karbantartás: letörölhető, mosogatógépben nem mosható!

A mérleget tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

4990 Ft / db

4.990 Ft

A capuccino és tejes kávék egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tejkiöntő, melyben a tejet habosíthatjuk. A Joe Frex professzionális barista tejkiöntő formája és anyaga a tökéletes tejhabosításhoz készült. Saválló rozsdamentes acélból, felfelé szűkülő formával, ergonómikus füllel és a minták öntésére tervezett csőrrel rendelkezik. Készítse el Ön is otthon a tökéletes tejhabot a reggeli capuccinohoz!

Anyaga: saválló rozsdamentes acél, mospgatógépben mosogatható
Mérete: 350 ml
Adag: 1 adag capuccino / 1 latte macchiato tejhabosításához
Formája: ergonómikus, egyedi design

Milyen a jó tejkiöntő?

A jó tejkiöntő anyagát tekintve legyen saválló acél, aminek főként a hőmérséklet megtartásában, illetve mérésében van fontos szerepe. A tejhab készítésénél egyik kezünkkel a kiöntőt fogjuk, másikkal a kiöntő alját, hogy a megfelelő hőmérsékletet ellenőrizzük. Ehhez szükséges az acél alapanyag, mely megfelelő tempóban közvetíti a hőt, majd kellő ideig tárolja is azt. A csőr kialakításának a latte art öntésekor van különleges szerepe, egy professzionális kiöntővel pontosabb és szebb minták készíthetőek.

A tejkiöntőt tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

2.900 Ft

Készítse el a tejhabot a reggeli cappuccinóhoz a német Joe Frex márkájú kézi tejhabosító eszközzel.

Anyaga: rozsdamentes acél
Maximális űrtartalom:
600ml
Karbantartás: letörölhető, mosogatható, mosogatógépben nem mosható!

A tejhabosítót tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

5.990 Ft

Hagyományos eljárással készített finomítatlan nádcukor egyenesen Mauritius szigetéről! Mézbarna színű, varázslatos, lágy karamelles, gyümölcsös aromájú cukor, mely kiváló és méltó kiegészítője az arabica presszókávénak és a tejeskávéknak egyaránt. A Kapucziner minőségi kávék és a mauritiusi cukor találkozásának köszönhetően új ízharmóniák nyílnak meg!

Töltősúly: 500g
Visszazárható csomagolásban!


 

1.190 Ft

A tökéletes kávé készítésének több feltétele is van. Nagyon fontos a megfelelő alapanyag és gép kiválasztaása mellett az adott kávékészítési technikához illesztett őrlés, hőfok és a mennyiségek beállítása is! Mérje ki pontosan a kávé mennyiségét, hogy a legjobb kávé készüljön az Ön otthonában is! A digitális kanálmérleg kis helyet foglal, praktikus, esztétikus. A mérleggel lehet tárázni és energiatakarékos módon működik, automatikus lekapcsolással.

Anyaga: rozsdamentes acél és műanyag
Maximális terhelhetőség:
300g
Mérési pontosság: 0.1g
Működés: 1 db 3V CR2032 lítium gombelem, ami a kezdő csomag része
Karbantartás: letörölhető, mosogatógépben nem mosható!

A mérleget tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.990 Ft

Hagyományos eljárással készített finomítatlan nádcukor egyenesen Mauritius szigetéről! Mézbarna színű, finomszemcsés cukor, mely karamelles, grillázsos aromájú. Kiváló és méltó kiegészítője az arabica presszókávénak és a tejeskávéknak egyaránt. Tiramisu készítéséhez pedig különösen ajánlott. A Kapucziner minőségi kávék és a mauritiusi cukor találkozásának köszönhetően új ízharmóniák nyílnak meg!

Töltősúly: 500g
Visszazárható csomagolásban!


 

1.190 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú lapos tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Önnek leginkább tetsző ergonomikusan tervezett nyelet, és alakítsa saját ízléséhez eszközét!

Anyaga: rozsdamentes acél
Átmérője: 53mm

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

5.500 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

Anyaga: lakkozatlan diófa
Formája: ergonómikus, elegáns natúr fa nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

2.500 Ft

Hagyományos eljárással készített finomítatlan nádcukor egyenesen Mauritius szigetéről! Világos színű, finomszemcsés cukor, mely kiváló és méltó kiegészítője az arabica presszókávénak és a tejeskávéknak egyaránt. A Kapucziner minőségi kávék és a mauritiusi cukor találkozásának köszönhetően új ízharmóniák nyílnak meg!

Töltősúly: 500g
Visszazárható csomagolásban!


 

1.190 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper alátét megfelelően stabil felületet biztosít a kávé tömörítéséhez ezáltal kiváló kiegészítője az otthoni kávékészítésnek. A fekete matt szilikon lap szélén peremmel csúszásmentes felületet ad és megvédi a pultot vagy konyhaasztalunk szélét.

Anyaga: matt fekete szilikon
Vastagsága: 5 mm vastag szilikon a széleken 8 mm-es szilikon peremmel
Formája: L alakú szilikon lap mely tökéletesen illeszkedik a pult vagy asztal széléhez
Mérete: 20 cm x 15 cm x 4,5 cm
 

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

2.990 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A baristák emblematikus jelképe is egyben. A mini, tamper alakú kulcstartódísz kiváló ajándék a kávérajongóknak és baristáknak.

Anyaga: cink ötvözet
Átmérője: 3 cm
Magassga: 4,7 cm
Súlya: 7g

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való az igazi tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

A kulcstartó tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

1.990 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú lapos tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Önnek leginkább tetsző ergonomikusan tervezett nyelet, és alakítsa saját ízléséhez eszközét!

Anyaga: rozsdamentes acél
Átmérője: 58mm

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

5.500 Ft

A baristák emblematikus jelképei a szűrőtartó és a tamper. A mini, szűrőkar alakú kulcstartódísz kiváló ajándék a kávérajongóknak és baristáknak!

Anyaga: aluminium
Mérete: 3 cm x 5,5 cm
Súlya: 2g

A kulcstartó szűrőtartót tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

1.990 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

A galaxy termékcsaládot a naprendszer bolygói ihlették! A sárga a Napot jelképezi!

Anyaga: szilikon
Formája: ergonómikus, barázdált szilikon nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.600 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

A galaxy termékcsaládot a naprendszer bolygói ihlették! A kék az Uránuszt jelképezi!

Anyaga: szilikon
Formája: ergonómikus, barázdált szilikon nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.600 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

Anyaga: lakkozatlan juharfa
Formája: ergonómikus, elegáns natúr fa nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

2.500 Ft

Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!

A galaxy termékcsaládot a naprendszer bolygói ihlették! A piros a Marsot jelképezi!

Anyaga: szilikon
Formája: ergonómikus, barázdált szilikon nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz

Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?

Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.

Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?

A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.

A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink

3.600 Ft