KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Akciós termékek

Rendezés:
Nézet:

Kolumbiában az Andok sajátos mikroklímája kiemeli a kávéban rejlő egyedi sajátosságokat, itt kizárólag arabicát termelnek. Huila tartomány, ahol az El Deviso farm található, az Andok hegyei között 1.850 méter feletti magasságban. Sokan ezt a régiót tartják a legjobbnak, a helyi kávék gyümölcsösek, tömör textúrájuak és komplex ízvilággal jellemezhetőek. A farm tulajdonosa Vidal Hernando Vallejo Arenas 27 éve vásárolta meg ezt a helyet, ahol ma 12.000 kávécserjét birtokol. Ez a különleges új fajta (Sidra) a bourbon és a typica kereszteződéséből jött létre. Ismereteink szerint Magyarországon elsőként kínáljuk a kávérajongóknak.

Ország: Kolumbia
Régió: Huila
Magasság: 1.850 méter
Fajta: Sidra
Feldolgozás: Anaerob
Tulajdonos: Vidal Hernando Vallejo Arenas
5.000 Ft 4.000 Ft

A Fazenda Monte Alto egy nagy hagyományokkal rendelkező brazil farm. A Ribeiro do Valle család régóta a finom kávé előállításának szenteli életét, és 136 év után nem meglepő, hogy tökéletesítették a kávétermesztés művészetét.

Ez a kávé kivételes példája annak, hogy a brazil kávé milyen hihetetlen tud lenni, és mennyire rácáfol a sztenderd elképzelésekre! Cukorkaszerű édesség, intenzív eper árnyalatokkal és nyári gyümölcsök lédús savval jellemzik. Tökéletes a filter szerelmeseinek, de egy igazán érdekes kávé az eszpresszó és tejes kávé fogyasztók számára is. Mindenképp megér egy próbát!

2.950 Ft 2.400 Ft

Az 1940-es évek vége felé a Boquete kerületben (egy régió a Baru vulkán közelében) Vidal Suárez és Eira Gutierrez de Suárez (Laura és Carlos Suárez szülei) indították el a kávé hagyományát. Mindketten szorgalmasan dolgoztak, és mindig kézzel művelték a La Camiseta nevű első kávéültetvényük földjét. Amikor a gazdaság teljesen működőképes volt, Laura szülei megvásárolták a szomszédos ingatlanokat és másokat, amelyeket Boquete környékén kínáltak nekik. Így a régió 5 legnagyobb kávétermelője közé kerültek. Ez a kávé a La Camiseta gazdaságból származik, amely a Suárez család tulajdonában lévő három gazdaság egyike. Főként a Typica, Catuai, Catuai Amarillo és Geisha fajtákat termesztik ott. Ízvilágában édes áfonya, mazsola és krémes nugát jellemzi.

Régió: Boquete
Hitelesítés: Microlot
Régió: El Salto, Bajo Boquete
Magasság: 1500 - 1700m
Csapadék: 3000mm/év
Fajta: Catuai
Szüret: December - Március
Alapító: Vidal Suárez und Eira Gutierrez de Suárez
Feldolgozás: Natural
Tulajdonos: Laura & Carlos Suárez
Talaj: Vulkáni föld
Zsák: 15kg GrainPro

4.000 Ft 2.990 Ft

Maradj éber a Kapucziner Szurkolói Blenddel és szurkolj velünk a magyar csapatnak a foci EB-n! A pörkölőmester új, erre a különleges alkalomra készített, titkos receptje alapján készült kávé keverék kiváló, komplex ízét a frissen pörkölt arabica szemek adják. A magasabb koffeintartalom pedig a friss robusta szemeknek köszönhető.

Most az EB idején plussz 75g focis üvegbe töltött Szurkolói Blenddel lepünk meg! Idd ki a kávét és tölts újra!

Ajánljuk rövid kávékhoz, espresso készítéséhez és hosszú kávékhoz egyaránt!

2.900 Ft 2.400 Ft

A venezuelai criollo kakaóbabokat frissen pörköltük. Ropogós és ellenálhatatlan, tele értékes antioxidánsokkal és egy kevés koffeinnel. Egészséges nassolás, engedd meg magadnak Te is!

 

A Criollo kakaóbab ritka, ezért drága. A venezuelai Criollo a legritkább, a világtermelés 5-10 százalékát adja. A durva felszínű, csúcsos, halvány vöröses színű termés 20-25 szürkésbarna magot rejt. A talajra, esetleg banánlevélre terítve a napon szárítják. Komplex ízű, de sokkal kevésbé erőteljes mint az elterjedt, nemesített fajtáké.

 

Aromazárt 2 rétegű nátronpapíros csomagolásban.

  

1.400 Ft 1.200 Ft