Keresés
Keresési feltételek
A keresési feltétellel megegyező termékek
Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!
Anyaga: lakkozatlan juharfa
Formája: ergonómikus, elegáns natúr fa nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz
Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?
Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.
Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?
A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.
A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink
Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper alátét megfelelően stabil felületet biztosít a kávé tömörítéséhez ezáltal kiváló kiegészítője az otthoni kávékészítésnek. A fekete matt szilikon lap szélén peremmel csúszásmentes felületet ad és megvédi a pultot vagy konyhaasztalunk szélét.
Anyaga: matt fekete szilikon
Vastagsága: 5 mm vastag szilikon a széleken 8 mm-es szilikon peremmel
Formája: L alakú szilikon lap mely tökéletesen illeszkedik a pult vagy asztal széléhez
Mérete: 20 cm x 15 cm x 4,5 cm
Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?
Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.
Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?
A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.
A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink
Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú lapos tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Önnek leginkább tetsző ergonomikusan tervezett nyelet, és alakítsa saját ízléséhez eszközét!
Anyaga: rozsdamentes acél
Átmérője: 53mm
Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?
Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.
Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?
A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.
A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink
Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú lapos tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Önnek leginkább tetsző ergonomikusan tervezett nyelet, és alakítsa saját ízléséhez eszközét!
Anyaga: rozsdamentes acél
Átmérője: 58mm
Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?
Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.
Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?
A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.
A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink
Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!
A galaxy termékcsaládot a naprendszer bolygói ihlették! A sárga a Napot jelképezi!
Anyaga: szilikon
Formája: ergonómikus, barázdált szilikon nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz
Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?
Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.
Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?
A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.
A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink
Az espresso készítésének egyik alapvető kelléke a megfelelően választott tamper, azaz tömörítő. A Joe Frex márkájú tamper talphoz bármelyik színű és anyagú azonos márkájú nyél csatlakoztatható. Így, a nyéllel együtt válik komplett termékké. A kapcsolódó termékekben válassza ki az Ön gépéhez megfelelő méretű tamper aljat, és tegye egyedivé barista eszközét!
A galaxy termékcsaládot a naprendszer bolygói ihlették! A kék az Uránuszt jelképezi!
Anyaga: szilikon
Formája: ergonómikus, barázdált szilikon nyél
Csatlakoztatható: üzletünkben kapható bármely méretű Joe Frex márkájú tamper aljhoz
Miért fontos a tömörítés, avagy mire való a tamper?
Alapvetően a tamper a kávéőrlemény tömörítésére szolgál a szűrőtartőban. A megfelelően és egyenletesen tömörített őrölt kávén egyenletesen jön át a nagy nyomással érkező víz is. Ha nem egyenletes a tömörítés a víz a kisebb ellenállású pontokokon talál utat magának, akkor a víz nem érinti a kávépogácsa teljes keresztmetszetét, így nem lesz tökéletes a kávé extrakciója, azaz nem oldja ki a megfelelő mennyiségű íz és aromaanyagokat. Tehát a tökéletes espresso készítésének elengedhetetlen kelléke a tömörítő.
Hogyan tömörítsünk szakszerűen a lapos aljú tamperrel?
A lapos felületű tamperrel kétszer kell tömöríteni. Az egyenletesen eloszlatott és fellazított, rögöktől mentesített kávéőrleményt első törítés után megkocogtatjuk, így a szűrő oldalfaláról lepotyog az ott maradt kávé, majd másodszor is tömörítünk.
A tampert tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink
A baristák emblematikus jelképei a szűrőtartó, a tamper és a tejkiöntő. A mini, tejkiöntő alakú kulcstartódísz kiváló ajándék a kávérajongóknak és baristáknak!
Anyaga: aluminium
Mérete: 3 cm x 5,5 cm
Súlya: 2g
A kulcstartót tervező és gyártó cégről itt olvashatsz bővebben: Joe Frex termékeink