Honduras - Marcala - 250g
A Marcala régió híres a kiváló minőségű zöld kávéról és a fenntartható mezőgazdaság érdekében végzett kitartó munkájáról. A kávé a marcalai gazdák történelmének, kultúrájának és megélhetésének alapvető részévé vált. Ezért minden erőfeszítésüket és szenvedélyüket a kávétermesztésbe fektetik. A trópusi éghajlat tökéletes feltételeket biztosít a magas színvonalú arabica kávék előállításához, amiért a Marcala környéki régiók nemzetközi szinten is ismertté és népszerűvé váltak. A Marcala kávékat, akárcsak a többi közép-amerikai kávét, kézzel szedik. A kávészemeket teraszon mossák, válogatják és napon szárítják. Ez a kávé mogyoró, piros alma és kellemes fűszeres ízjegyekkel rendelkezik. Enyhe savasságának köszönhetően ideális választás a kávékedvelők számára. |
|
|
|
Gyártó: | Kapucziner |
Leírás és Paraméterek
A Marcala régió híres a kiváló minőségű zöld kávéról és a fenntartható mezőgazdaság érdekében végzett kitartó munkájáról. A kávé a marcalai gazdák történelmének, kultúrájának és megélhetésének alapvető részévé vált. Ezért minden erőfeszítésüket és szenvedélyüket a kávétermesztésbe fektetik.
A trópusi éghajlat tökéletes feltételeket biztosít a magas színvonalú arabica kávék előállításához, amiért a Marcala környéki régiók nemzetközi szinten is ismertté és népszerűvé váltak. A Marcala kávékat, akárcsak a többi közép-amerikai kávét, kézzel szedik. A kávészemeket teraszon mossák, válogatják és napon szárítják.
Ez a kávé mogyoró, piros alma és kellemes fűszeres ízjegyekkel rendelkezik. Enyhe savasságának köszönhetően ideális választás a kávékedvelők számára.
Ország: | Honduras |
Régió: | La Paz |
Fajták: | Catuai, Bourbon, Caturra & Lempira |
Magasság: | 1.300 - 1.500 méter között |
Feldolgozás: | Mosott |
Ízvilág: | mogyoró, piros alma, fűszerek |