Szállítási kedvezmények: 8.000 Ft vásárlás felett mindössze 699 Ft-ért, 12.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Honduras Las Cabanas arabica kávé - 250g

Ár:
4.000 Ft

Honduras területe az európaiak megjelenése előtt a maja birodalom része volt. A Karib-tenger és Csendes-óceán is mossa az ország partjait, legmagasabb hegyei pedig 2800 méteresek. Ez az 1.700 méter magasságban termesztett 85 pontos specialty kávé biztosan elkényezteti az ízlelőbimbókat. A Hondurasi legkiválóbb termőterületek egyikéről érkezik, fantasztikus ízvilággal, amit francia Merlot boros barrique hordóban való érleléssel fokoztak a maximumra. 

1999-ben Omar Rodríguez, a capucas kávégyártó meg akarta osztani a sikeres kávé termesztésével és forgalmazásával kapcsolatos tudását más capucas-i gazdálkodókkal és megalapította a COCAFCAL Cafetalera Capucas Limitada Szövetkezetet. Omar azt vallja, hogy a "Kicsi termelők garantálják a helyes mezőgazdasági gyakorlatot és a legjobb minőséget ügyfeleink számára".

A szövetkezet számos szolgáltatást kínál tagjai számára, beleértve az kávé-óvodát 11 arabica fajta növényének előállításához. A növényeket azoknak a tagoknak adják el, akiknek új ültetvényt kell létrehozniuk, vagy a meglévő ültetvényekben a régi növényeket ki kell cserélniük. A szerves és szerves műtrágyák előállítása a szövetkezet egyik küldetése annak érdekében, hogy az ökológiai tanúsítás a legtöbb termelő számára hozzáférhető legyen. A szövetkezet a diverzifikált termelést ösztönzi a helyi piacon értékesített méz előállításának támogatásával.

Feldolgozás: mosott
Termőterület: Capucas, Santa Rosa de Copan
Magasság: 1.700 méter
Pontszám: 85.25

Aroma: kókusz, keksz
Ízvilág: gyümölcsös és édes, eper, cukornád
Testesség: testes és vajas
Savasság: citromos tea és piros alma
Utóíz: selymes, karamellás

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

ízvilág édes
termőterület Közép-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!