KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

2022 Májusi hírlevél

 

Kedves Kávérajongó!

Nagy örömünkre egyre többször mondják vásárlóink, hogy a "frissen pörkölt kávé fantasztikus illata hozott be bennünket a Sarló közbe" a Kapucziner üzletbe. Bár a webshopban jelenleg még nem tudunk illat marketinget alkalmazni, de szívesen elkalauzolunk benneteket az aktuális legjobb kávéink világába és reméljük hogy hamarosan otthon is érezhetitek majd a megrendelt kávéspecialitások kellemes aromáját.

A legjobb ízek és aromák érdekében a figyelmünk a legjobb új fajtákra, a legkitűnőbb farmerekre irányul, mert tudjuk, hogy igazán kitűnő alapanyagokból lehet a pörköléssel előcsalogatni a legjobb aromákat, és a kávé semmihez nem hasonlítható csodás illatát.

Mazsolázzatok bátran a Kapucziner kínálatából, biztosak vagyunk benne, hogy ebben a hónapban is találtok kedvetekre valót.

Jó kávézást kívánunk!

Brazil - Fazenda California
ÚJ arabica specialty kávé

A Fazenda California az úgynevezett Norte Pioneiro do Parana brazil szubtrópusi régiójában található. Ezt a régiót az jellemzi, hogy Dél-Brazíliával szomszédos terület képes kávéültetvényt kialakítani a téli időszak alacsony hőmérséklete nélkül. Ez a több mint 100 éves kávéfarm az elvárásoknak megfelelően nagyon magas minőségű kávét biztosít nekünk, ami 88 pontot kapott és kiváló csészeélményt nyújt nekünk a vanília, dió, csokoládé ízjegyekkel, ami virágos aromákkal párosul. Kóstold meg te is bátran!

250g - 2.950 Ft


Burundi - Umoco Wikawa
ÚJ arabica specialty kávé

Az Umuco W'ikawa jelentése "a kávé fénye" - mert az itteni gazdálkodók úgy érzik, hogy a kávé irányfény számukra, irányt és jelentést ad nekik. A kávé mosása a szövetkezet központi nedves malmában történik; a kávét egyszer erjesztik 12-14 órán át, és szárítóágyakon szárítják, majd szellőztetett raktárakban tárolják. A kiváló termés és a fenti feldolgozási eljárás egy nagyon kellemes csészeprofilt kölcsönöz ennek a különlegességnek. Kellemes citromsav kiegyensúlyozott karamell édességgel kombinálva, miközben finom diójegyek jellemzik fűszeres utóízzel. Erről a tételről nem érdemes lemaradni!

250g - 3.400 Ft

 

India Harley Estate - Arabica microlot kávé
AKCIÓS arabica specialty kávé

A Harley Estate farmon már ötödik generációs kávétermelők dolgoznak, szakértelmük és tapasztalatuk így rendkívüli. Kiváló minőségű kávét termelnek, mely a gondos termesztési gyakorlat, az aprólékos kézi szedés, a különleges feldolgozás és kezelés eredménye.

250g - 2.950 Ft helyett  2.400 Ft


Kolumbia - Finca El Deviso - Sidra Honey
AKCIÓS arabica specialty kávé

Kolumbiában az Andok sajátos mikroklímája kiemeli a kávéban rejlő egyedi sajátosságokat, itt kizárólag arabicát termelnek. Huila tartomány, ahol az El Deviso farm található, az Andok hegyei között 1.850 méter feletti magasságban. Sokan ezt a régiót tartják a legjobbnak, a helyi kávék gyümölcsösek, tömör textúrájúak és komplex ízvilággal jellemezhetőek. 

250g - 5.000 Ft helyett  4.000 Ft


Mesebeli AFRIKA
Rendezvény meghívó

Afrikai kávék bemutatása és kóstolása 2022. május 21-én a Kapuczinerben (Győr, Sarló köz). Délelőtt 9:00 órától egy 90 perces intenzív programban lehet részed. Ezt nem érdemes kihagyni!

Részletes program a Facebook oldalunkon lesz majd elérhető.


Kávé és az egészség
Blog bejegyzés

A kávé az egyik legnépszerűbb ital. Naponta 2,25 milliárd csésze kávé fogy világszerte. Tekintettel arra, hogy ilyen sok fogy, értelemszerűen alaposan vizsgálni kezdték az egészségre gyakorolt hatását. Egyes vélekedések szerint a kávé nem túl egészséges, és régóta teszik felelőssé bizonyos betegségek kialakulásáért. Újabb kutatások szerint azonban egyáltalán nem tekinthető rossznak a kávé. 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hírlevél