Guadeloupe Yellow Bourbon - 500g
| A kávétermesztés Guadeloupe-on egyszerre hagyományos művészet és kortárs vállalkozás, amely hozzájárul a szigetcsoport hírnevéhez, mint kiváló minőségű kávé termelője, amelyet a helyiek és a világ minden tájáról érkező látogatók egyaránt nagyra értékelnek. A meleg hőmérséklet és az egyenletesen elosztott csapadék lehetővé teszi a kávéfák virágzását. A sziget mikroklímája, amely a tengerszint feletti magasság és a szélviszonyok közötti különbségekből adódik, ideális feltételeket biztosít a különböző kávéfajták számára. Ez a tételünk egy Yellow bourbon A kávét általában teraszokon termesztik, összhangban a sziget hegyvidéki terepével. A kávészüret általában novembertől áprilisig tart, a szedők gondosan válogatják az érett babokat. A betakarítás után a kávébabokat szárítják, hántolják, majd pihentetik. | |
|  | |
| Gyártó: | Kapucziner | 
Leírás és Paraméterek
| ízvilág | édes | 
| termőterület | Karib-szigetek | 
| koffein tartalom | átlagos | 

