Etióp - Guji Shakiso - Honey- 250g
Etióp kisbirtokos gazdálkodók termelik 1.900-2.000 méter magasan a helyi helyi örökletes arabica fajtáiból, és "Honey" módszerrel dolgozzák fel, melynek során a gyümölcsökről eltávolítják a héjat, de a babon hagyják a gyümölcshús egy részét megszáradni, ezzel egy nagyon finom, különleges kávét kapunk, amely gyümölcsös tónusú és virágos egyszerre. Illatoláskor és a csészében málna, méz, rózsabors és étcsokoládé jellemzi, a lecsengést pedig a málna és az étcsokoládé jegyei jellemzik. |
|
|
|
Gyártó: | Kapucziner |
Leírás és Paraméterek
Etióp kisbirtokos gazdálkodók termelik 1.900-2.000 méter magasan a helyi helyi örökletes arabica fajtáiból, és "Honey" módszerrel dolgozzák fel, melynek során a gyümölcsökről eltávolítják a héjat, de a babon hagyják a gyümölcshús egy részét megszáradni, ezzel egy nagyon finom, különleges kávét kapunk, amely gyümölcsös tónusú és virágos egyszerre. Illatoláskor és a csészében málna, méz, rózsabors és étcsokoládé jellemzi, a lecsengést pedig a málna és az étcsokoládé jegyei jellemzik.
Eredet: Etiópia
Régió: Guji
Feldolgozás: Honey
Magasság: 1.900-2.000 méter
Ízjegyek: gyümölcsös, virágos, étcsokoládé utóízzel
ízvilág | gyümölcsös |
termőterület | Afrika |
koffein tartalom | átlagos |