El Salvador - Miramar farm nanolot - 250g
A legtöbb El Salvadori kávét vulkánokon termesztik, ahol a hamu és a kén összetett savasságot ad. A Finca Miramar a Csendes-óceán partjainál fújó óceáni szellőt (a „mar” jelentése óceán, a „mira” pedig a megjelenés) és a makadámia- és őszibarackfák árnyékát használja, amely lassítja az érést és növeli a természetes cukrokat. A farm egy ideig Fernando Alfaro feleségének (Diaz-Nuila) családjában volt, és most a fajtákat és a folyamatokat a „Cup of Excellence” versenyekre felkészülve alakították át. A Miramar 2022-ben versenyzett először, elérve az értékelés második szakaszát, ahol 86+ ponttal végzett az anaerob natural feldolgozással készült kávéjukkal. A most hozzánk érkezett tétel kiváló ízvilággal és krémes édességgel kényezteti a kávérajongókat.
|
|||||||||||||||
|
|||||||||||||||
Gyártó: | Kapucziner |
Leírás és Paraméterek
A legtöbb El Salvadori kávét vulkánokon termesztik, ahol a hamu és a kén összetett savasságot ad. A Finca Miramar a Csendes-óceán partjainál fújó óceáni szellőt (a „mar” jelentése óceán, a „mira” pedig a megjelenés) és a makadámia- és őszibarackfák árnyékát használja, amely lassítja az érést és növeli a természetes cukrokat. A farm egy ideig Fernando Alfaro feleségének (Diaz-Nuila) családjában volt, és most a fajtákat és a folyamatokat a „Cup of Excellence” versenyekre felkészülve alakították át. A Miramar 2022-ben versenyzett először, elérve az értékelés második szakaszát, ahol 86+ ponttal végzett az anaerob natural feldolgozással készült kávéjukkal. A most hozzánk érkezett tétel kiváló ízvilággal és krémes édességgel kényezteti a kávérajongókat.
Ország: | El Salvador |
Régió: | San Salvador vulkán |
Magasság: | 1.600 méter |
Fajta: | Bourbon/Arabigo |
Feldolgozás: | Anaerobic Natural, Black Honey, Natural |
Farm: | Miramar |
Tulajdonos: | Fenando Alfaro |
ízvilág | csokoládés |
termőterület | Közép-Amerika |
koffein tartalom | alacsony |
Vélemények






