Szállítási kedvezmények: 9.500 Ft vásárlás felett féláron, 15.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet!
Jó válogatást és kellemes kávézást kíván a Kapucziner csapata!
Köszönöm
Termékek Menü

Burundi - Umoco Wikawa - 250g

Ár:
3.400 Ft

Az Umuco W'ikawa jelentése "a kávé fénye" - mert az itteni gazdálkodók úgy érzik, hogy a kávé irányfény számukra, irányt és jelentést ad nekik. Ennek az ambiciózus szövetkezetnek nagy tervei vannak, és nem csak a saját közösségük fejlesztésére. Már támogatják őket a helyi önkormányzati tisztviselők, akik elkötelezettek a Burundi kávéipar egészének megerősítése mellett, hogy hozzájáruljanak az emberek fenntartható bevételi forrásához országszerte. A Kayanza régió gazdái 20 km-t, 4 órát gyalogoltak, hogy eladják a kávéjukat. A szövetkezetben most gyűjtőpontok működnek, és az eladásból befolyt összes pénz közvetlenül a gazdákhoz kerül. Céljuk a termelékenység növelése, az értéklánc megértése és a kávé minőségének javítása.

A kávé mosása a szövetkezet központi nedves malmában történik; a kávét egyszer erjesztik (12-14 órán át), és szárítóágyakon szárítják; ezután szellőztetett raktárakban tárolják (50 tonna kapacitás, átlaghőmérséklet 12-14°C); A kávépépet komposztként osztják ki a gazdálkodóknak. Száraz feldolgozása Horamamában, Kayanza államban történik.

A kiváló termés és a fenti feldolgozási eljárás egy nagyon kellemes csészeprofilt kölcsönöz ennek a különlegességnek. Kellemes citromsav kiegyensúlyozott karamell édességgel kombinálva, miközben finom diójegyek jellemzik fűszeres utóízzel. Erről a tételről nem érdemes lemaradni.

Ország: Burundi
Régió: Rumonge
Magasság: 1.500-1.700 méter
Fajta: Bourbon
Feldolgozás: Mosott
Farm: Rwiri mosóállomás
Ízvilág Citrus, karamell, dió
Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250 g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

Az Umuco W'ikawa jelentése "a kávé fénye" - mert az itteni gazdálkodók úgy érzik, hogy a kávé irányfény számukra, irányt és jelentést ad nekik. Ennek az ambiciózus szövetkezetnek nagy tervei vannak, és nem csak a saját közösségük fejlesztésére. Már támogatják őket a helyi önkormányzati tisztviselők, akik elkötelezettek a Burundi kávéipar egészének megerősítése mellett, hogy hozzájáruljanak az emberek fenntartható bevételi forrásához országszerte. A Kayanza régió gazdái 20 km-t, 4 órát gyalogoltak, hogy eladják a kávéjukat. A szövetkezetben most gyűjtőpontok működnek, és az eladásból befolyt összes pénz közvetlenül a gazdákhoz kerül. Céljuk a termelékenység növelése, az értéklánc megértése és a kávé minőségének javítása.

A kávé mosása a szövetkezet központi nedves malmában történik; a kávét egyszer erjesztik (12-14 órán át), és szárítóágyakon szárítják; ezután szellőztetett raktárakban tárolják (50 tonna kapacitás, átlaghőmérséklet 12-14°C); A kávépépet komposztként osztják ki a gazdálkodóknak. Száraz feldolgozása Horamamában, Kayanza államban történik.

A kiváló termés és a fenti feldolgozási eljárás egy nagyon kellemes csészeprofilt kölcsönöz ennek a különlegességnek. Kellemes citromsav kiegyensúlyozott karamell édességgel kombinálva, miközben finom diójegyek jellemzik fűszeres utóízzel. Erről a tételről nem érdemes lemaradni.

Ország: Burundi
Régió: Rumonge
Magasság: 1.500-1.700 méter
Fajta: Bourbon
Feldolgozás: Mosott
Farm: Rwiri mosóállomás
Ízvilág Citrus, karamell, dió
ízvilág citrusos
termőterület Afrika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!