KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Brazil - Sao Geraldo farm - COE (90+ pont) - 250g

Ár:
4.950 Ft

A São Geraldo kávéfarm, Geraldóval és Maria-val kezdődött, amikor 1998-ban összeházasodtak. Ebben az évben ültették el első kávéparcellájukat Geraldo apai nagyapja földjén, és a palántákat édesanyja ajándékozta. Harmadik generációs producer, és fiatal kora óta kávéval dolgozik. Első lépéseit a kávéültetvényeket tette, és az első szava a „kávé” volt. A producer fia, Gustavo negyedik generációs producer lesz. Gustavo 18 éves kora óta aktívan segít az ingatlanon, ennek idén lesz 5 éve. A szülők megengedik neki, hogy speciális kávékészítési kurzusokon vegyen részt, és ma ez a fő felelőssége. Ez a negyedik év, amikor különleges kávékat készítenek, és először vettek részt a Cup of Excellence megmérettetésen. Idén az elmúlt 3 év tapasztalatait gyűjtötték össze és alkalmazták erre a tételre. Ez volt az első tétel, amelyet ezen a betakarításon szedtek le. A kávét szelektíven, szitán szedték, naponta vitték afrikai ágyakra. A tételeket 2 és 3 napra osztották, heti 2 tételre. Amikor a páratartalom elérte a 18%-ot, a tételeket fészerben tárolták. 40 nap elteltével a kávé visszatért a napfénybe, hogy elérje az ideális páratartalmat. A csészében ez a tétel csonthéjas gyümölcsök, barna cukor és a méz ízvilágát keverik egy kis jázminnal.

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés: 250g
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

A São Geraldo kávéfarm, Geraldóval és Maria-val kezdődött, amikor 1998-ban összeházasodtak. Ebben az évben ültették el első kávéparcellájukat Geraldo apai nagyapja földjén, és a palántákat édesanyja ajándékozta. Harmadik generációs producer, és fiatal kora óta kávéval dolgozik. Első lépéseit a kávéültetvényeket tette, és az első szava a „kávé” volt. Viccet félretéve, mindig kávéval dolgozott. A producer fia, Gustavo negyedik generációs producer lesz, maga Geraldo a második generációs kávégazdálkodó. A szülők mindenben segítenek az ingatlanon, és manapság Gustavo aktívan részt vesz a földek gondozásának minden folyamatában. Összességében jó méretű az ingatlan. Maria segít a betakarításban, a betakarítás utáni feldolgozásban és kezelésben.

Gustavo 18 éves kora óta aktívan segít az ingatlanon, idén lesz 5 éve, hogy segít. A szülők megengedik neki, hogy speciális kávékészítési kurzusokon vegyen részt, és ma ez a fő felelőssége. Ez a negyedik év, amikor különleges kávékat készítenek, és először vesznek részt a Cup of Excellence megmérettetésen. Idén az elmúlt 3 év tapasztalatait gyűjtötték össze és alkalmazták erre a tételre. Ez volt az első tétel, amelyet ezen a betakarításon szedtek le. A kávét szelektíven, szitán szedték, naponta vitték afrikai ágyakra. A tételeket 2 és 3 napra osztották, heti 2 tételre. Amikor a páratartalom elérte a 18%-ot, a tételeket fészerben tárolták. 40 nap elteltével a kávé visszatért a napfénybe, hogy elérje az ideális páratartalmat.

A csészében ez a tétel csonthéjas gyümölcsök, barna cukor és a méz ízvilágát keverik egy kis jázminnal.

Ország: Brazília
Régió: Sul de Minas
Tulajdonos:

Geraldo Alves De Souza

Magasság: 1.050 méter
Fajta: Red Catuai
Feldolgozás: Natural
Farm: Sao Geraldo
Ízvilág csonthéjas gyümölcsök, barna cukor, méz, jázmin
ízvilág csokoládés, gyümölcsös
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom alacsony

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!