KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS: 20.000 FT FELETT ÁTVÁLALLJUK A SZÁLLÍTÁS DÍJÁT!
Sőt, most a csomagautomatába való szállítást már 15.000 Ft feletti rendelésnél mi álljuk!

Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Termékek Menü

Fazenda Bom Jesus - 250g

Ár:
3.000 Ft

A Bom Jesus gazdaság Alta Mogiana régióban Sao Paulo körzetében fekszik. A farmot Gabriel és Flavia Lancha Oliveira, azaz az Oliviera család vezeti oly szakszerűen és sikeresen, hogy 2008 óta Rainforest Alliance (RFA) minősítéssel is rendelkeznek és a Brazil Specialty Coffee Association tagjai. Az 1000 méter tengerszint feletti magasság, a bőséges csapadékmennyiség, a 20-25 fokos átlaghőmérséklet mind-mind hozzájárul a kiváló kávé termeléséhez. Mindez lassú érést és komplex ízeket eredményez a kávécseresznyékben. Az arabica kávészemek pontos típusa Mundo Novo, mely egy természetes arabica hibrid,  a Typica és Bourbon fajok kereszteződéséből jött létre az 1940-es években, Brazíliában. Igazi különlegesség ez a kávé, mely 90 pontos Specialty minősítést kapott.

A Brazil Bom Jesus farm microlot kávéja édes, kiegyensúlyozott ízvilágú kávé csokoládés, pralinés és mogyorós felhangokkal. Bátran ajánljuk az édes ízek kedvelőinek!

Gyártó: Kapucziner
kiszerelés:
Kapható választék, kérem válasszon:
őrlés típusa:
csomagolás:

Leírás és Paraméterek

ízvilág csokoládés, magvas
termőterület Dél-Amerika
koffein tartalom átlagos

Vélemények

4.33
3 értékelés
5
(1)
4
(2)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 05. 09.
Ez egy kiemelten kiegyensúlyozott ízvilágú kávé. Benne van a feltámadás potenciálja.
| 4 / 5 csillag!
2023. 04. 09.
Kellemes, édes kávé nem zavaró jellegzetes kávés kesernyével. Szerintem jól passzol amerikánóhoz és tejes italokhoz.
| 4 / 5 csillag!
2022. 09. 08.
Viszonylag sötétre húzott tétel (full city körül). Elkészítésére nem tűnik kényesnek. Telt, főleg mogyorósan édes, csokoládés ízek. Sűrűn folyik, krémes. Igazi presszó, minimális savas felhangokkal. Elsőre hagyományosan készítettem, 1:2 arányban. Lehet, hogy jó ristrettonak is, tejes italnak viszont biztosan.