2016 novemberi hírlevél
|
Kedves Vásárlónk! A novemberrel megérkezett a hűvös, télies, néha borús idő. Ilyenkor talán szívesebben maradunk otthon és üldögélünk egy meleg cappuccino és a kedvenc könyvünk, vagy barátaink társaságában. A finom kávé és egy jó beszélgetés testileg-lelkileg átmelegít és feltölt minket ezeken a napokon. Kellemes kávézást és tartalmas beszélgetéseket kívánunk! |
|
A hónap újdonsága - Megérkeztek a Kapucziner csészék! Kortyolgassa ezentúl kedvenc kávéját egyedi Kapuczineres csészéből! Professzionális porcelán csészéink Olaszországból érkeztek, ahol nem csak a kávéhoz, hanem a tálaláshoz is nagyon értenek. Azért ajánljuk Önnek saját csészéinket, mert hiszünk benne, hogy a minőségi kávé fogyasztásához elengedhetetlen a megfelelő hőtartású és alakú csésze! Tovább olvasom... |
|
Mit jelent a "nedves" és a "száraz" feldolgozás, vagy a "honey miel process" kifejezés a kávék leírásában? Milyen kihatással van a csészénkben gőzölgő kávénkra a feldolgozás módja? Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy mi is történik a kávéval a szüret után egészen a szállításig, olvasd el cikkünket! Tovább olvasom... |
|
A hónap kávérajongója - Abraham Miroslav Az első kávés emlékem egy tasak vaníliás cappuccinóhoz kötődik, amit 18 éves koromban fogyasztottam el. Abban az időben mit sem sejtettem arról, hogy 10-15 évvel később a kávé lesz az egyik szenvedélyem. Évekkel később elkezdtem minőségi kávékat fogyasztani, ez pár éve elvezetett a manufaktúrás kávékhoz. Tovább olvasom... |
|
Miroslav kedvence: Burundi Butihinda Burundi egy kis ország Ruanda, Tanzánia és a csodálatos Tanganyika-tó között. Burundit az ország alakja és elhelyezkedése, valamint az itt élő emberek barátságosságának köszönhetően Afrika szívének is nevezik. A Burundi Butihinda magas minőségű Arabica Bourbon kávé. Az érett kávécseresznyéket kézzel szedik, mosott eljárással dolgozzák fel, majd a napon szárítják. Tovább olvasom... |
|
Kövess minket a Google+-on, a Facebookon és a Pinteresten is! |
|