2016 júniusi hírlevél
|
Kedves Vásárlónk! Hamarosan kezdődik a foci EB, erre az alkalomra készítettünk egy új blendet, hogy sokáig fenn tudjatok maradni és együtt szurkolni a magyar csapatnak! Vidám baráti összejöveteleket kívánunk Neked a júniusi estékre! |
|
Szurkolói Blend 250g + ajándék üveg 75g szemes kávéval - 1990 Ft / 325g Maradj éber a Kapucziner Szurkolói Blenddel és szurkolj velünk a magyar csapatnak a franciaországi foci EB-n! A pörkölőmester új, erre a különleges alkalomra készített, titkos receptje alapján készült kávé keverék komplex ízét a frissen pörkölt arabica szemek adják. A magasabb koffeintartalom pedig a friss robusta szemeknek köszönhető. tovább olvasom... |
|
Kézműves kávépörkölés a Kapuczinerben A kávépörkölés a kávéipar legizgalmasabb része. Gondoljunk csak bele, hogy adott a zöld kávészem, aminek szinte semmi különös illata, csupán kellemetlen nyers íze van varázslatos módon egy hihetetlen aromás, komplex ízű pörkölt kávészemmé alakul. |
|
A hónap újdonsága és különlegessége: Zambia Buni 2400 Ft / 250 g Zambia tengerektől ezárt, fennsíkokkal tarkított ország Dél-Afrikában. Kávénk az ország közepén található Buni tartományból érkezik. A kávé termesztésének itt különös története van. Gyönyörű, 1300 m magasan fekvő fennsík ez, ahol egyedülálló éghajlati viszonyok alakultak ki. A szüreti időszak a száraz évszakra esik, így a világon egyedülálló módon hosszú ideig a cserjén hagyják az érett kávécseresznyéket. tovább olvasom... |
|
A hónap rajongója - Hoffman Gabi Sokáig csak a Kapucziner Specialitást fogyasztottam, de aztán elkezdtem kipróbálni izgalmasabb ízeket is otthon. Nagy favorit nálam a Costa Rica Chacón Solano farm kávéja. Ezt az édesebb ízek kedvelőinek ajánlom. Olvasd el a blogban a teljes cikket és tudd meg melyik kávékat kedveli Gabi! |
|
Hofmann Gabi Kedvence: Costa Ricában a helyiek nagyon büszkék a kávéjukra, olyannyira, hogy arabica fajtáik védelmének céljából betiltották a robusta fajok termesztését. A Chacón Solano család 80 év óta foglalkozik kávé termeléssel, immár a 3. generáció vezeti organikus farmukat Las Lajas-ban. Közepesen erős pörköléssel, igyekeztünk megmutatni a gyümölcsös ízjegyeket. tovább olvasom... |
|
Kövess minket a Google+-on, a Facebookon és a Pinteresten is! |
|