Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatod a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva. A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Termékek Menü

2016 májusi hírlevél


Kedves Vásárlónk!

Ritka és különleges élmény számunkra, amikor kávépörkölőként személyesen is meglátogathatunk egy igazi kávéfarmot. Rengeteg hasznos információval gazdagodtunk, a személyes találkozás és tapasztalatcsere feledhetetlen élményt nyújtott. Engedjétek meg, hogy beszámoljunk élményeinkről!
A kávécserjék virágzását a trópusi égövben általában az esős évszak indítja be. Bár sokszor az esős napokon mi is borúsabbak vagyunk, ne feledjük, a májusi eső nálunk is aranyat ér!


Látogatás a kávéfarmon

Egy kávépörkölő számára mindig nagy izgalommal jár, amikor lehetősége nyílik a kávét termelő farmon megtekinteni a következő alapanyagot. Talán nem is sejtitek, hogy a pörkölő számára milyen fontos minden apró részlet ismerete, hogy a lehető legjobbat hozza ki az alapanyagból. tovább olvasom...


Újdonság : Kenya Top Masai Peaberry - 2400 Ft / 250g

Ez a kávénk Kenya délnyugati területéről az ország legismertebb és leglátogatottabb nemzeti parkjából, a Masai Mara Nemzeti Parkból érkezik. „Masai” az itt élő maszájokat jelenti magyarul, akik ősidők óta e csodás területen élnek, szinte kőkorszaki körülmények és hagyományok közt. Kóstold meg a maszájok kincsét a világos pörkölésű, igazán gyümölcsös újdonságunkat! tovább olvasom...


Új sorozatot indítottunk Kávétesztek címmel

Ebben a rovatban a Kapucziner termékeit tesztelő Kávékorzó Független Kávémagazin cikkeit illetve külsős barista kávérajongók értékeléseit osztjuk meg veletek. Fogadjátok szeretettel!


Olvasd el az első teszteket a Kávétesztek rovatban!


Keserű a kávé? Van megoldás! Ízletes kávé készítése kotyogóssal.

Új rovatunkban segítséget kínálunk nektek, hogy különböző kávés eszközökkel, gépekkel és a Kapucziner kávéival a lehető legjobb eredményt érjétek el. Tippek és tanácsok először a szinte mindenki otthonában megtalálható kotyogóshoz.
Olvasd el részletesen a kávé készítés rovatban!


Kövess minket a Google+-on, a Facebookon és a Pinteresten is!

Ezt a levelet azért kapod, mert korábban feliratkoztál a Kapucziner hírlevelére.