2016 májusi hírlevél
|
Kedves Vásárlónk! Ritka és különleges élmény számunkra, amikor kávépörkölőként személyesen is meglátogathatunk egy igazi kávéfarmot. Rengeteg hasznos információval gazdagodtunk, a személyes találkozás és tapasztalatcsere feledhetetlen élményt nyújtott. Engedjétek meg, hogy beszámoljunk élményeinkről! |
|
Egy kávépörkölő számára mindig nagy izgalommal jár, amikor lehetősége nyílik a kávét termelő farmon megtekinteni a következő alapanyagot. Talán nem is sejtitek, hogy a pörkölő számára milyen fontos minden apró részlet ismerete, hogy a lehető legjobbat hozza ki az alapanyagból. tovább olvasom... |
|
Újdonság : Kenya Top Masai Peaberry - 2400 Ft / 250g Ez a kávénk Kenya délnyugati területéről az ország legismertebb és leglátogatottabb nemzeti parkjából, a Masai Mara Nemzeti Parkból érkezik. „Masai” az itt élő maszájokat jelenti magyarul, akik ősidők óta e csodás területen élnek, szinte kőkorszaki körülmények és hagyományok közt. Kóstold meg a maszájok kincsét a világos pörkölésű, igazán gyümölcsös újdonságunkat! tovább olvasom... |
|
Új sorozatot indítottunk Kávétesztek címmel Ebben a rovatban a Kapucziner termékeit tesztelő Kávékorzó Független Kávémagazin cikkeit illetve külsős barista kávérajongók értékeléseit osztjuk meg veletek. Fogadjátok szeretettel!
|
|
Keserű a kávé? Van megoldás! Ízletes kávé készítése kotyogóssal. Új rovatunkban segítséget kínálunk nektek, hogy különböző kávés eszközökkel, gépekkel és a Kapucziner kávéival a lehető legjobb eredményt érjétek el. Tippek és tanácsok először a szinte mindenki otthonában megtalálható kotyogóshoz. |
|
Kövess minket a Google+-on, a Facebookon és a Pinteresten is! |
|
Ezt a levelet azért kapod, mert korábban feliratkoztál a Kapucziner hírlevelére. |