Szállítási kedvezmények: 5.000 Ft vásárlás felett mindössze 600 Ft-ért, 10.000 Ft felett INGYEN szállítjuk házhoz termékeidet! Kellemes válogatást! Köszönöm
Termékek Menü

2018 márciusi hírlevél


Kedves Vásárlónk!

Kellemes készülődést és meghitt húsvéti ünnepeket kívánunk! Az ünnepi asztal legfontosabb eleme az azt körülülő szerető család. A szépen terített asztal, és a finom ételek kiegészítői csupán mindennek. A Kapucziner az ünnepi asztalhoz szeretne ajánlani finom, frissen pörkölt kávét, mely elindítja az ebéd utáni kellemes családi beszélgetéseket.


Húsvéti TOP blend - 3000 2400 Ft / 250g

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk minden kedves kávérajongónknak ezzel a különleges blenddel, mely mindig csak ilyenkor kapható Kapuczinerben! A kávépörkölő mesterünk úgy állította össze a receptet, hogy a világ minden tájáról érkező kiváló arabica kávék harmonikus egészet alkossanak. A kizárólag CUP of excellence győztes kávékból álló blend így világ körüli útra invitálja Önöket. Tovább olvasom...


A világ legjobb kávéi - 3. rész: Jamaica Blue Mountain - arabica kávé

1725-ben Sir Nicholas Lawes Martinique-ról vitte a kávécserjéket Jamaicába, amelyeket saját maga telepített. A Blue Mountain hegység a főváros, Kingston mögött magasodik. A kávé a világ legmagasabban termesztett kávéi közé sorolható. Jamaicát az éghajlata, földrajzi helyzete és geológiája együttesen ideális kávé termesztő hellyé teszi. Tovább olvasom...


Újdonság Brazíliából: Fazenda Bom Jesus - 3000 2400 Ft / 250g

A Bom Jesus gazdaság Alta Mogiana régióban Sao Paulo körzetében fekszik. A farmot Gabriel és Flavia Lancha Oliveira, azaz az Oliviera család vezeti. Az 1000 méter tengerszint feletti magasság, a bőséges csapadékmennyiség, a 20-25 fokos átlaghőmérséklet mind-mind hozzájárul a kiváló kávé termeléséhez. Mindez lassú érést és komplex ízeket eredményez a kávécseresznyékben. Igazi különlegesség ez a kávé, mely 90 pontos Specialty minősítést kapott. Tovább olvasom...


Jamaica Blue Mountain- arabica kávé - 4750 Ft / 250g

A terület éghajlata hűvös és ködös, sok csapadék esik és a talaj jó víz elvezetésű. A több mint 8000 kisgazdaságban a teraszos művelés terjedt el a hegyvidék lejtői miatt. Jellemző a termesztésre, hogy a kávécserjéket banánnal és avokádóval vegyesen ültetik. A legnehezebb és legköltségesebb munka a betakarítás. A betakarítás időszaka októbertől márciusig tart. Így biztosítható, hogy csak a tökéletesen érett szemek kerüljenek szüretelésre. Tovább olvasom...


Kövess minket a Google+-on, a Facebookon és a Pinteresten is!

Tartalomhoz tartozó címkék: hírlevél